Peste 70 de voluntari au adus bucurii in cele mai izolate catune din Muntii Apuseni

Ultima actualizare: 21-12-2014 07:29
Peste 70 de voluntari au adus bucurii in cele mai izolate catune din Muntii Apuseni

Sarbatoarea Craciunului a fost celebrata anul acesta in data de 13 si 14 decembrie 2014, cand voluntarii Asociatiei CERT-Transilvania, Detasamentul de Interventie la Dezastre, au organizat cea de-a VI-a editie a Actiunii Umanitare de Craciun.

Cei 70 de voluntari am reusit sa aduca putina lumina in casele celor oropsiti, sa le aline putin durerile si singuratatea si sa aseze un suras pe chipurile copiilor.

Cu 29 de masini de teren au patruns in inima Apusenilor, spre cele mai izolate catune precum Balta, Dodesti, Dolesti, Matesti, Padurea, Paltinei, Rasca, Muntele Rece, Bogdanesti, Dobrusu, Joseni, Suseni, Maguri, Ghermanesti, Iujdei, Otelesti, Vidreni, Maguri Racatau , pentru a onora obligatia asumata voluntar fata de cei aflati in nevoie.

Peste 2.800 kg de alimente au fost distribuite sub forma a 130 de pachete consistente si 50 de cadouri de Mos Craciun pentru copii, ajungand la cei care au mai multa nevoie: copii izolati, familii nevoiase si batrani singuri pe care nu-i mai viziteaza nimeni. Alimentele de stricta necesitate, dulciurile , hainutele, rechizitele si jucariile pentru copii au fost procurate cu sprijinul donatorilor si al sponsorilor.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO