CFR poate pierde 12 puncte in Ajunul Craciunului! Clujenii risca sa cada pana pe locul 9 in clasament

Ultima actualizare: 20-12-2014 08:25
CFR poate pierde 12 puncte in Ajunul Craciunului! Clujenii risca sa cada pana pe locul 9 in clasament

Situatia de la fosta campioana a Romaniei este din ce in ce mai dramatica. Pe 24 decembrie este ultima zi in care poate achita datoriile catre Vasile Maftei (doua dosare), Claudiu Voiculet, Ioan Hora, Laszlo Sepsi si Liviu Ganea.

Cei 5 jucatori au primit decizii definitive la Comisia Nationala de Solutionare a Litigiilor in memoriile pe care le-au depus. CFR a mai scapat de o depunctare luna trecuta, cand a achitat pe ultima suta de metri o datorie de 50.000 de euro la portarul Mihai Minca.

Pentru fiecare decizie definitiva, clubul care nu poate plati este penalizat cu cate doua puncte, ceea ce ar insemna ca in Ajunul Craciunului, in caz de neplata, CFR sa ramana fara 12 puncte in clasament. Echipa din Gruia ar cobori de pe locul doi pe locul 9 in clasament, in apropierea zonei fierbinti a retrogradarii.

Exista si posibilitatea ca gruparea condusa de Iuliu Muresan sa se inteleaga cu jucatorii si sa mai amane platile, dar acestia nu prea vor sa mai auda de asa ceva. Vasile Maftei a si spus in mai multe randuri ca vrea banii sau falimentul clubului. Numai la actualul jucator al Concordiei datoriile se ridica la aproximativ 100.000 de euro, iar suma totala care trebuie platita celor 5 fotbalisti enumerati mai sus se apropie de 300.000 de euro.

In plus, CFR mai are restante la Paul Batin, Mihai Minca si fostul antrenor Petre Grigoras!

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO