Lupta pentru viata. VEZI drama prin care trece un baietel de 7 ani

Ultima actualizare: 01-11-2012 08:33

Adi are doar sapte ani si trebuie sa aiba mereu grija sa nu se loveasca sau sa se taie, pentru ca poate face oricand hemoragie. In urma cu 4 ani, copilul a fost diagnosticat cu o boala necrutatoare, anemie aplastica Fanconi si Sindrom Cushing Iatrogen.

De patru ani, viata lui Adi se rezuma la vizite regulate la spital. Baiatul mai are doi frati, iar parintii incearca sa le ofere acestora o viata buna, dar abia isi duc viata de la o zi la alta.Tratamentul lui Adi este costisitor si ar avea nevoie de un regim special, bogat in fructe, legume si vitamine. Oamenii merg din trei in trei saptamani cu cel mic la Cluj, unde baietelul face tranzfuzii de sange.

 

Singura lui speranta este acum un transplant de maduva, dar pentru tratamente trebuie sa adune intre 20.000 si 30 000 de euro. „Face repede hemoragie la nas si gura. Ii punem gelafor, dar e scump si necompensat. Facem tratament de patru ani”, spune tatal baiatului.

 

Cand sub ochi ii apar cearcane vinetii si devine tot mai palid, e semn ca urmeaza o noua transfuzie de sange. „In fiecare zi sa traiesti cu teama ca azi e si maine poate nu. Il ingrijesc sa nu faca hemoragie, sa nu se inece. Nu ma descurc cu medicamentele, cu regimul de fructe si legume, vitamine ce nu sunt compensate. As vrea sa mor si sa fie el bine”, povesteste Ileana Miron, mama baiatului. .

 

La varsta cand alti copii isi fac albume cu personaje favorite din desene,sau albume de la joaca, Adi iti arata fericit albumul lui, cu poze de la clinica din Cluj, unde si-a facut prieteni alti copii bolnavi, dar si personalul medical ce il ingrijeste.

 

Familia a deschis un cont in care cei ce doresc sa il ajute pe Adi sa beneficieze de tratament pot face donatii in lei, in contul deschis pe numele mamei, Ileana Miron.

CONT DESCHIS LA BANCA TRANSILVANIA CAMPIA TURZII

CONT LEI :RO23BTRL05101201R95356

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO