In mai putin de 72 de ore incepe cea de-a doua editie a Festivalului UNTOLD. Tot ce trebuie sa stii

In mai putin de 72 de ore incepe cea de-a doua editie a Festivalului UNTOLD

UNTOLD 2016, cel mai asteptat eveniment muzical al anului din Romania, aduce in acest an pe aceeasi scena Top 5 DJ ai lumii, Armin Van Buuren, Tiesto, Hardwell, Dimitri Vegas & Like Mike si Martin Garrix.

In perioada 4-7 august peste 150 de artisti internationali vor urca pe scenele UNTOLD festival.

CHECK IN SI ACCESUL IN FESTIVAL
Preschimbarea biletelor in bratara de festival se face incepand cu data de 3 august la zona de check in, de la singura intrare in festival, amplasata in Parcul Central dinspre Opera Maghiara. Aceasta este singura zona in care festivalierii pot schimba biletele sau abonamentele in bratari. Cei care doresc sa-si achizitioneze bilet de 1 zi in perioada festivalului pot sa o faca de la cele 5 case de bilete de la intrarea in festival.

In perimetrul festivalului este interzisa intrarea cu urmatoarele obiecte: ghiozdane, droguri, sticle, biberoane, lasere, genti, posete, spray-uri, cutite, arme, obiecte contondente, articole pirotehnice, mancare sau bauturi, animale, umbrele (in caz de ploaie se recomanda folosirea pelerinelor), materiale inflamabile sau explozive, aparate foto sau video profesionale, inclusiv orice tip de aparat DSLR, orice tip de obiecte care ii pot rani pe alti Participanti.

Este permis accesul cu: medicamente, insulina, picaturi uz medicinal, spray inhalator pentru astm. Orice astfel de produse sunt premise doar daca sunt insotite de scrisoare medicala sau orice alt document inlocuitor acesteia si cu maxim o doza zilnica. De asemenea este permis accesul cu borsete si steaguri sustinute de bete telescopice.
Pentru intreaga lista de obiecte permise si interzise, atat in perimetrul festivalului, cat si in campingul UNTOLD , participantii pot consulta site-ul www.UNTOLD.com.

Citește și
Confidentul lui Putin spune că Ungaria va lua Transilvania, dacă Trump câștigă alegerile în SUA

PRODUCTIA FESTIVALULUI UNTOLD

Peste 5.000 de persoane lucreaza in productia efectiva a festivalului UNTOLD, dintre care peste 1200 sunt voluntari, un numar mult mai mare decat la prima editie. In ceea ce priveste logistica festivalului, cifrele sunt impresionante: peste 200 de camioane necesare pentru transportul logistic, peste 350 de toalete suplimentate fata de cele oferite de infrastructura locatiilor.

Scena principala, URSUS UNTOLD ARENA, este mult mai mare decat cea de anul trecut, are 28 de metri inaltime si peste 120 de metri baza. Puterea instalata de energie electrica la mainstage depaseste 2500 kw, asta inseamna consumul lunar de energie a 5 comune mari din Romania. La aceasta scena au fost folosite nici mai mult si nici mai putin de 35 km de cabluri electrice, de fibra optica si de semnal sunet si video. Perimetrul festivalului este imprejmuit de 8 km de gard. Pentru grafica si designul tuturor scenelor, s-au adunat peste 800 de ore de munca a peste 15 ilustratori ce au contribuit la crearea universului UNTOLD din acest an.

Restrictii de circulatie

Pentru buna desfasurare a festivalului, s-a decis inchiderea temporara a circulatiei pe urmatoarele strazi:
- Aleea Stadion - din 30 iulie 2016, ora 01:00 pana in 9 august 2016, ora 22:00;
- str. George Cosbuc, de la str. Splaiul Independentei pana la intersectia cu str. Cardinal Iuliu Hossu - din 2 august 2016 ora 01:00 pana in data de 8 august 2016 ora 23:00;
- str. Splaiul Independentei - de la podul Garibaldi pana la intersectia cu pod Napoca - din data de 2 august 2016, ora 01:00, pana in data de 8 august 2016, ora 23:30;
- str. Splaiul Independentei, de la podul Garibaldi pana la intersectia cu str. George Cosbuc, cu exceptia CTP - in data de 9 august intre orele 00:00-23:00;

Se estimeaza o prezenta la festival de peste 60.000 de persoane pe zi, prin urmare, pentru siguranta participantilor si buna desfasurare a evenimentelor, este necesara restrictionarea accesului public in zona Salii Polivalente, a stadionului Cluj Arena, cat si in anumite parti ale Parcului Central “Simion Barnutiu”.

Extremitatile zonei cu acces restrictionat sunt: strazile Uzinei Electrice, Aleea Stadion, George Cosbuc, Cardinal Iuliu Hossu, Splaiul Independentei, cladirea Universitatii de Arta si Design si Cladirea Casino, din 2 august 2016 ora 23:00, pana in data de 8 august 2016, ora 15:00. (In acelasi interval de timp, 4-7 august 2016, se desfasoara in Piata Unirii evenimentul Napoca Music Event, in parteneriat cu festivalul UNTOLD. Pentru buna desfasurare a evenimentului, circulatia rutiera va fi inchisa pe latura de vest a Pietei Unirii, din data de 2 august, ora 1:00 pana la data de 9 august, ora 23:00.)

TRANSPORTUL PUBLIC

CTP Cluj-Napoca S.A. va opera urmatoarele modificari de programe si trasee, ca urmare a restrictionarii circulatiei rutiere in zona Parcului Central, pe perioada festivalului UNTOLD, in intervalul 02.08.2016 (ora 00:00) – 09.08.2016 (ora 4:30):

Circulatia tramvaielor pe liniile 101 si 102 se suspenda. Tramvaiele vor fi inlocuite in acest interval cu autobuze, care vor circula pe linia 101A (traseu deviat in ambele sensuri din Spl. Independentei,prin P-ta 14 Iulie – str. O. Goga – Spl Independentei- G. Baritiu -Str. Horea). Se suspenda statia Cluj Arena.

Linia 30 de autobuze va circula deviat, dupa cum urmeaza:

Dus: Din P-ta 14 Iulie, pe str. O. Goga – Spl. Independentei – G. Baritiu – P-ta M. Viteazul – Str. Cuza Voda – B-dul 21 Decembrie 1989.

Intors: Din B-dul 21 Dec. 1989, pe Str. Reg. Ferdinand – G. Baritiu – Spl. Independentei – Str. O.Goga – P-ta 14 Iulie.

Linia metropolitana M26 va fi deviata din Spl. Independentei pe str. Garibaldi in P-ta 14 Iulie care va deveni capat de linie.

Liniile urbane din vecinatatea Parcului Central vor fi suplimentate in perioada 04.08–07.08.2016.

Pe timpul noptii, in perioada 04.08–07.08.2016 (intre orele 23:00–5:00) CTP va asigura transport de noapte in regim de curse speciale, pe urmatoarele trasee:

- linia 6 de troleibuze: str. A. Vlaicu – str. Bucium;
- linia 25 de troleibuze: str. Unirii – str. Bucium;
- linia 30 de autobuze: B-dul 1 Decembrie 1918 – str. A. Vlaicu;
- linia 46 de autobuze: Cart. Zorilor – P-ta M. Viteazul;
- linia M26 de autobuze: Floresti Cetate – P-ta 14 Iulie.

In intervalul 23:00 – 04:00 frecventa pe liniile 6, 30, 46 va fi de aprox. 30 minute, iar pe linia 25 de 15 min. Intre orele 04:00 – 05:00 frecventa va fi de 8-10 minute. Linia M26 de autobuze Floresti Cetate – P-ta 14 Iulie va circula din ora in ora. In functie de gradul de incarcare al mijloacelor de transport in comun, va fi suplimentat numarul autovehiculelor.

In jurul orei 04:00 cand se estimeaza terminarea spectacolelor, mijloacele de transport de pe liniile 6 si 25 vor astepta imbarcarea calatorilor in statiile Memorandumului, Spitalul de copii si Agronomia pe ambele directii de mers (Marasti si Manastur), iar pentru linia M26 in statia Sala Sporturilor.

Pe perioada Festivalului UNTOLD, tonetele de vanzare bilete si abonamente de pe strada Memorandumului si Motilor (Spitalul de copii si Agronomia) vor functiona non-stop.

Titlurile de calatorie disponibile pentru transportul de noapte intre orele 23,00 – 05,00 sunt:
Biletul de noapte, 1 calatorie, pret 3 lei, se achizitioneaza de la:

-conducatorul auto,
-personalul de control din statii,
-tonetele de vanzare bilete
-de la TVM-uri ( Apasati pe ecran butonul virtual “ Alege bilete”. Din ecranul urmator selectati butonul „Zona2 / Noapte”. Incrementati de la butonul “+” numarul de bilete dorit. ).

Abonament pe toate liniile 1 zi, pret 12 lei, se achizitioneaza de la tonete.

Card nenominal*, pe toate liniile, 1 zi, pret 13 lei. * Cardul nenominal costa 3 lei si se plateste suplimentar fata de pretul titlului de calatorie. Abonament pe toate liniile, 3 zile, pret 20 lei, se achizitioneaza de la tonete.

Abonament pe toate liniile, 1 saptamana, pret 41 lei, se achizitioneaza de la tonete.

Parcari

Celor ce intentioneaza sa vina cu masina personala la festival au posibilitatea de a utiliza una dintre cele 3 alternative pentru parcare, gratuit sau cu plata, situate in proximitatea evenimentului.

Varianta gratuita este cea a parcarii de la SUN - 1000 locuri; amplasat pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, nr. 142 (langa intrarea in parcarea CORA). Cea mai apropiata statie de autobus este Statia Fantanele, iar pe cei ce doresc sa parcurga distanta pana la festival pe jos, ii asteapta o plimbare de 15 minute.

In centrul orasului se gasesc cele doua parkinguri cu plata ce ii asteapta pe festivalieri:

Parkingul Primariei Municipiului Cluj-Napoca - 382 de locuri de parcare. Adresa acestuia este strada Motilor, nr. 3-5, la o distanta de aproximativ 5 minute de intrarea in festival.

Pentru intervalul orar 19:00-07:00 a zilei urmatoare, pretul total este 1 leu pentru 1 masina in Parking-ul Primariei.

Parkingul Multiplex Leul - 400 de locuri.

Acesta este amplasat pe strada Ploiesti, nr. 6-8, la 10 minute pe jos de locatia festivalului. Preturile pentru un loc de parcare sunt: 3 lei/ora, 15 lei/zi, 50 lei/4 zile.

MASURI DE SIGURANTA IN FESTIVAL

Peste 600 de politisti din toate structurile Inspectoratului General al Politiei Romane, 400 de jandarmi, dar si 125 de politisti locali vor asigura linistea si siguranta in acest an la Festivalul UNTOLD. In plus vor exista si 500 de agenti de securitate privati care vor activa in perimetrul evenimentului.

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Cluj va avea doua spitale de campanie, unul amplasat in zona stadionului Cluj Arena si unul de rezerva. De asemenea toate camerele de garda ale tuturor spitalelor din Cluj Napoca, dar si din judet vor fi deschise pentru sprijin medical, in caz de nevoie.


 

Articol recomandat de sport.ro
OFICIAL Plecare definitivă de la FCSB! A semnat deja cu noua echipă
OFICIAL Plecare definitivă de la FCSB! A semnat deja cu noua echipă
Citește și...
Clujul gazduieste in acest weekend cea de-a patra editie a Festivalul Transylvania History Days
Clujul gazduieste in acest weekend cea de-a patra editie a Festivalul Transylvania History Days

Centrul pentru Dialog European si Diplomatie Culturala, organizeaza în perioada 18-20 august cea de-a patra editie a festivalului Transylvania History Days, eveniment ce va avea loc pe malul Somesului, la vest de podul Garibaldi.

UBB isi deschide portile pentru viitorii studenti
UBB isi deschide portile pentru viitorii studenti

Universitatea Babes-Bolyai isi va deschide miercuri, 12 iulie 2017, portile pentru absolventii de liceu candidati la statutul de student. admitere.ubbcluj.ro/ro/licenta/taxe_scolarizare/

O noua reprezentatie pe strada Zaracatan: cel mai frumos show de echitatie din Romania se joaca din nou in weekend!
O noua reprezentatie pe strada Zaracatan: cel mai frumos show de echitatie din Romania se joaca din nou in weekend!

ZARACATAN este un spectacol de echitatie unic in Romania, un show in care artisti de nivel international combina numere de dresaj, gimnastica artistica, acrobatii, sarituri peste obstacole si teatru.

Recomandări
Dosarul Mineriadei. Fostul șef al SRI, Virgil Măgureanu, audiat la Parchetul General
Dosarul Mineriadei. Fostul șef al SRI, Virgil Măgureanu, audiat la Parchetul General

Fostul șef al SRI, Virgil Măgureanu, este audiat de procurorii Parchetului General în dosarul Mineriadei din 13-15 iunie 1990.  

Europarlamentare 2024. Tot ce trebuie să ştii despre alegerile europene
Europarlamentare 2024. Tot ce trebuie să ştii despre alegerile europene

În perioada 6 - 9 iunie, peste 400 de milioane de alegători din cele 27 de state membre ale Uniunii Europene vor vota un nou parlament pentru 5 ani, oferind cetăţenilor europeni o şansă de a decide asupra direcţiei viitoare a blocului comunitar.

Florin Piersic avea septicemie când a fost internat în spital. Medic: ”Este o situaţie destul de severă”
Florin Piersic avea septicemie când a fost internat în spital. Medic: ”Este o situaţie destul de severă”

Doctorul Horia Roşianu de la Institutul Inimii din Cluj Napoca a afirmat, miercuri, că actorul Florin Piersic, avea septicemie, când s-a internat în unitatea medicală.