De frica sotiei sale, un taximetrist din Bistrita a pretins ca a fost jefuit de clienti


Ultimul update: Luni 16 Septembrie 2013 06:52
Data publicarii: Vineri 13 Septembrie 2013 16:54
Categorie: Ardeal

Pentru ca nu a indraznit sa-i marturiseasca sotiei sale ca a cheltuit 600 de lei, un taximetrist a recurs la o stratagema ca sa scape basma curata: a pretins ca a fost jefuit de clienti. Din pacate pentru el, povestea a iesit la iveala la politie.

Taximetristul le-a spus tuturor apropiatilor ca trei clienti care ii cerusera sa ii duca intr-un sat langa Bistrita, l-ar fi amenintat cu un cutit , cerandu-i toate incasarile. Bineinteles, ingrozita, nevasta l-a trmis urgent la sectia de politie.

„Am auzit ca a facut o cursa cu 3 persoane, una s-a dat jos si alta i-a pus cutitul la gat, povesteste un coleg de breasla.


De frica sotiei sale, taximetristul a tesut o intreaga poveste, pe care le-a servit-o si politistilor. Acestia au banuit insa ca ceva este in neregula si l-au speriat, spunandu-i ca il vor supune la un test cu detectorul de minciuni. Cand si-a dat seama ca s-a incurcat in propriile minciuni, barbatul a marturisit rusinat adevarul - n-a fost vorba de niciun jaf, ci a cheltuit banii respectivi.

„Barbatul a facut o sesizare cum ca a fost atacat. Pana la urma insa a recunoscut ca a pierdut banii si a fost sanctionat”, a mentionat Antonela Pop, purtatorul de cuvant al IPJ Biatrita-Nasaud.

Pe langa amenda de 200 de lei pe care a primit-o, taximetristul s-a ales si cu o mustruluiala zdravana din partea nevestei. Colegii lui de breasla se amuza copios de acest incident.
 

Arestari in cazul jafului de la o benzinarie din Cluj. Unul dintre atacatori a fost retinut
Inventivitatea hotilor nu are limite
VIDEO PROTVPLUS.RO