Andone simte ca echipa sa va invinge in Elvetia: "Kapetanos va face un meci mare!"

Kapetanos
ProSport

Desi au probleme in defensiva, clujenii spun ca nu merg cu autobaza in Elvetia, dorind sa vina cu un succes de acolo. In 2010, atunci cand au pierdut cu 1-0 la Basel, ardelenii nu au avut niciun corner si niciun sut la poarta!

Ioan Andone numai liniste nu are inaintea partidei-tur cu Basel, din play-offul Ligii Campionilor. Jucatorii sai au gafat din nou lamentabil in meciul cu Poli Iasi, atat in ofensiva, dar mai ales in defensiva, poate si fiindca, din cauza programului incarcat si a suspendarilor, tehnicianul a rotit mereu jucatorii din aparare. Practic, Andone a folosit de cel mult doua ori aceeasi formula in primele opt jocuri disputate in acest sezon. Si totusi, in ciuda acestor antecedente, "Falcosul" e tentat sa inoveze si la Basel, unde ar vrea sa trimita in teren o linie de aparare pe care n-a mai folosit-o pana acum: Pinto, Cadu, Rada, Sepsi.

Si in aceste conditii, Andone e sigur ca echipa sa poate da lovitura pe St. Jakob-Park. "Credeam ca am rezolvat problemele din aparare, dar se vede ca nu e asa, fiindca iar am luat goluri usor. Asta ma ingrijoreaza, dar mizez pe faptul ca jucatorii se vor concentra mai mult acum, fiind vorba despre un meci pentru grupele Ligii Campionilor. Eu, personal, nu ma multumesc cu un egal, as vrea sa batem la Basel", a anuntat Andone la plecarea spre Basel.

Vrea daruri de la grec!

Sperantele de gol ale lui Andone se leaga de atacantul grec Pantelis Kapetanos. "Depindem de el. Cand Pantelis nu marcheaza, ne este greu sa invingem. Simt insa ca este concentrat si va face un meci mare", a mai spus "Falcosul". Grecul a marcat patru goluri in cele opt meciuri din acest an, in care a scos si doua lovituri de pedeapsa, acasa cu Slovan si cu Iasi.

Citește și
Ando, Paszkany, Muresan
Paszkany vede si partea plina a paharului: "Am facut cel mai bun joc colectiv din acest sezon!"
Pedeapsa primită de doctorița din Suceava judecată pentru că a luat mită de la 280 de pacienți bolnavi de cancer în 20 de zile

"Nu mergem cu autobaza"

Optimisti sunt si sefii campioanei, convinsi ca sapuneala trasa jucatorilor dupa semiesecul cu Iasiul isi va arata roadele la Basel. "Mizez pe dorinta jucatorilor de a intra in grupele Ligii, asta desi dam piept cu un adversar cu un buget mult mai mare decat al nostru. Nu mergem cu autobaza la Basel", a spus finantatorul Paszkany Arpad, completat de Iuliu Muresan. "Sportiv, cred ca acum suntem mai buni decat Basel. Vrem sa marcam acolo un gol si sa venim acasa cu un rezultat care sa ne permita sa avem sanse de calificare", a zis presedintele campioanei.

Fara sut pe poarta in 2010

In aceasta seara, CFR vrea sa stearga si impresia proasta lasata la Basel in noiembrie 2010. Atunci, desi au pierdut la limita, campionii au avut o prestatie foarte slaba. CFR a avut o posesie de numai 38%, n-a obtinut niciun corner si nu a sutat niciodata pe poarta elvetienilor, care au dominat net partida. Mai mult, clujenii s-au facut de ras si din pricina gestului antrenorului Sorin Cartu, care, nervos, a spart un geam al bancii de rezerva.

20 de milioane de euro vor incasa clujenii de la UEFA daca intra in grupele Ligii Campionilor

„Am trecut deja peste semiesecul cu Iasi. Ne dorim sa obtinem cel putin un egal la Basel”, Ricardo Cadu, capitan CFR Cluj

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
Citește și...
Iuliu Muresan: “Putem obtine inca din tur un rezultat de calificare!”
Iuliu Muresan: “Putem obtine inca din tur un rezultat de calificare!”

CFR Cluj a plecat in aceasta dimineata spre Elvetia pentru disputarea mansei tur din playoff-ul de calificare pentru grupele Ligii Campionilor. Muresan se asteapta la un rezultat bun cu Basel.

Paszkany vede si partea plina a paharului:
Paszkany vede si partea plina a paharului: "Am facut cel mai bun joc colectiv din acest sezon!"

CFR Cluj a reusit doar 2-2 cu CSMS Iasi, insa Arpad Paszkany afiseaza mina unui om relaxat. Patronul "feroviarilor" spune ca egalul cu Iasi a fost un accident si subliniaza jocul foarte bun facut de jucatorii lui Ioan Andone in prima repriza.

Recomandări
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia

Armata Ucrainei a decis să retragă una dintre armele pe care i le-a furnizat Washingtonul, după ce s-a constatat că este vulnerabilă în timpul atacurilor rusești.

Motivele pentru care procurorii au decis să vină acasă la Ion Iliescu, ca să-i aducă la cunoștință urmărirea penală
Motivele pentru care procurorii au decis să vină acasă la Ion Iliescu, ca să-i aducă la cunoștință urmărirea penală

Ion Iliescu devine oficial suspect în dosarul Mineriadei din 13-15 iunie 1990, pentru infracțiuni contra umanității.

Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump.
Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump. "Fără ea, nu vei face nimic, devii un președinte onorific"

Curtea Supremă a SUA a dezbăutut, joi, imunitatea penală a lui Donald Trump. Majoritar conservatoare, aceasta a părut să respingă argumentele candidatului republican la Casa Albă.