Acuzatii grave aduse medicilor din Medias

Ultima actualizare: 11-04-2014 07:02

Un barbat sustine ca sotia lui, gravida in luna a VIII-a, a fost la un pas de moarte dupa ce a pierdut sarcina. Omul spune ca doctorii din Medias nu ar fi intervenit imediat, pentru ca barbatul nu avea la el buletinul nevestei.

Cand au scos fatul mort, barbatul spune ca medicii i-ar fi sectionat pacientei intestinul si au provocat o sangerare masiva. Femeia a stat apoi in coma 10 zile. Iar sotul ei a facut o plangere la parchet. Pacienta de 38 de ani a avut pana in luna a VIII-a o sarcina normala. In urma cu aproape doua saptamani insa a acuzat ca are puternice dureri abdominale. A mers repede la spital si aici medicii i-au spus ca inima copilului nu mai bate si ca trebuie sa ii faca de urgenta, o operatie cezariana.

La spitalul din Medias, femeia a fost operata de 2 ori si i s-a extirpat si uterul. Starea pacientei s-a agravat insa, si femeia a intrat in coma, cu hemoragii puternice. Cand medicii au epuizat rezervele de sange, au transferat-o la spitalul din Sibiu.

Medicii de la spitalul din Medias spun ca au actionat corect. La spitalul din Sibiu, pacienta a fost supusa la inca doua interventii chirurgicale si abia dupa 10 zile ea si-a revenit din coma. Pacienta este acum in stare stabila. Sotul a trecut insa prin clipe de cosmar si cere sa i se faca dreptate in instanta.


 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO