Accident identic la doar trei minute diferenta la iesire din localitatea Nicula

Ultima actualizare: 18-01-2015 07:23
Accident identic la doar trei minute diferenta la iesire din localitatea Nicula

Doua masini s-au rasturnat, ieri, aproape unul dupa altul in acelasi loc, intr-o curba la iesire din localitatea Nicula din cauza drumului acoperit de gheata.

Accidentul a avut loc, miercuri, intre localitatile Nicula si Bont. Doua masini au derapat pe drumul inghetat si s-au rasturnat in sant, la cateva minute diferenta, in aceeasi curba.

Cei doi soferi implicati in accident circulau in aceeasi directie, dinspre Sic spre Gherla. Intr-o curba periculoasa, soferul primului atutoturism a pierdut controlul volanului, dupa ce a derapat, si s-a rasturnat in santul de pe partea dreapta a drumului.

La nici trei minute distanta dupa producerea primului accident, un alt sofer din Gherla a derapat, exact in aceeasi curba si s-a rasturnat cu masina. De aceasta data, pe partea stanga a drumului intr-un sant mai adanc.

In urma accidentului, la fata locului au ajuns mai multe echipaje ale serviciului de ambulanta Gherla si Dej, doua echipaje de politie si un detasament de pompieri de la Dej. Persoanele grav ranite au fost transportate la spital, iar celelalte au primit ingrijiri medicale la fata locului.

Masinile avariate au fost ridicate de o platforma intr-un timp destul de scurt, iar circulatia nu a fost blocata. Soferii implicati in accident spun ca vor sa faca reclamatie autoritatilor, pentru ca nu au aruncat cu material antiderapant.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO