A trecut prin foc sa-si salveze vecinul

Ultima actualizare: 01-08-2012 04:55

Un barbat de 65 de ani din Baia Mare, nevazator, a fost la un pas de a pieri inghitit de flacari! Casa lui a luat foc si omul a simtit miros de fum, dar nu a reusit sa iasa la timp.

Un vecin, care a observat valvataia pe geam, a trecut prin foc si l-a salvat. A reusit sa il scoata viu din acel cosmar, dar cu rani grave. Barbatul are arsuri pe 60% din suprafata corpului. „Am vazut focul pe geam, am spart usa si am intrat in casa, l-am scos pe vecin afara. A cazut lampa in pat, s-o aprins patul si ardea canapeaua, ardea holul, camera unde a fost”, povesteste vecinul.

De multi ani, barbatul locuieste singur, iar cea care ii poarta de grija este o vecina. Chiar cu o jumatate de ora inainte de izbucnirea incendiului, femeia a fost la el sa-i duca de mancare si totul parea sa fie in regula.

Barbatul a adormit insa cu lampa aprinsa, care a cazut de pe noptiera. Asternuturile au luat foc rapid si asa s-a trezit omul inconjurat de flacari. Ranile pe care le-a suferit sunt foarte grave si ar putea sa ii fie fatale, spun doctorii.

De ingrijiri a avut nevoie si fratele barbatului, caruia i s-a facut rau, atunci cand a vazut ce s-a intamplat.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO