Prima fotografie cu posibilul tata al copilului lui Carmen Bejan. Cum i-a promis acesta libertatea

06-01-2012 10:33


VEZI FOTO IN TEXT! Carmen Bejan, studenta de la medicina care a omorat si transat impreuna cu fostul iubit un barbat de 65 de ani din Timisoara, traieste o poveste de dragoste cu un detinut, inchis pentru trafic de droguri.

Barbatul, cu un trecut agitat, pare sa se fi schimbat dupa gratii. Este indragostit si vrea sa-si intemeieze o familie cand va iesi din inchisoare. El va fi eliberat in primavara, dar Carmen este condamnata la 20 de ani.

Claudiu Satran, barbatul cu care s-a iubit Carmen Bejan dupa gratii si a ramas insarcinata, are 35 de ani si este singurul fiu al unei familii din orasul Pecica, judetul Arad. Mama este functionara la Posta, iar tatal paznic la o banca din localitate.

Baiatul asta a crescut intr-o familie de nota zece. A fost foarte cuminte, doar ca acum cativa ani si-a facut niste prieteni care l-au dus la prostii, ceva cu drogurile. E singurul copil la parinti, eu l-am vazut crescand pentru ca locuieste in apropiere. Mama lucreaza la Posta Pecica, iar tatal este agent de paza la banca. Ambii sunt oameni minunati, vorbesc saptamanal cu ei”, spune primarul orasului Pecica, Petru Antal.

Si alti localnici care il cunosc pe Claudiu Satran spun ca au fost surprinsi sa afle ca acesta a avut probleme cu legea.

De cand este dupa gratii, Claudiu s-a schimbat. N-a avut nici o abatere disciplinara si s-a implicat in foarte multe activitati. A jucat in trupa de teatru a penitenciarului din Arad si a fost chiar si la Bucuresti, pe scena de la Nottara.

Claudiu a fost cel care a facut primul pas. A vazut-o pe Carmen la televizor si a inceput sa-i scrie. Dupa mai multe scrisori, fata i-a raspuns. S-au intalnit de doua ori in camera intima, ultima data la sfaristul august, anul trecut.

El o placea si isi dorea o relatie, iar in cele din urma a convins-o spunandu-i ca un copil ii poate aduce temporar libertatea, pentru a naste si pentru a-l creste pana la varsta de un an.

Claudiu i-ar fi promis lui Carmen ca dupa ce se va elibera va avea grija de copilul lor. El mai are o fetita de 13 ani, dintr-o relatie anterioara.

claudiu satran
VIDEO PROTVPLUS.RO