Doi pusti au furat o poseta in care se aflau peste 12.000 de euro. Afla cui apartineau banii

14-05-2013 16:09


poseta

 Doi pusti din Arad, care au 12 si 13 ani, s-au imbogatit, pentru scurt timp, cum nu se putea mai usor, reusind sa fure o poseta in care se afla o avere.

 Cei doi s-au strecurat intr-un magazin care comercializeaza ferestre si usi termopan, situat pe Calea Victoriei. Au zarit pe un cuier o poseta si au luat-o, insa nu se asteptau nici ei sa gaseasca inauntru atatia bani.

„Poseta, in care se afla suma de 12.420 euro apartinand firmei, se afla pe un cuier, din incinta, iar cei doi minori au profitat de lipsa angajatilor magazinului, timp de cateva minute”, se arata intr-un comunicat remis de Politia Judeteana Arad.

Cum au venit, banii s-au dus la fel de repede. Pustii au cheltuit peste 2.000 de euro din suma in doar patru zile, cat a durat sa fie identificati de catre politistii Biroului de Investigatii Criminale. Astfel, suma inapoiata firmei este de aproximativ 10.000 de euro.

Cei doi copii, care sunt din localitatea aradeana Sanpetru German, sunt cercetati pentru furt calificat, insa avand sub 14 ani, cel mai probabil, nu vor raspunde in fata legii.

In schimb, angajata care tinea banii in poseta ar putea fi cercetata penal pentru neglijenta in serviciu, in caz ca patronii vor depune o reclamatie la Politie.

Sursa: Pro TV

Tags: poseta, bani, arad, pusti, furt,

VIDEO PROTVPLUS.RO