Revoltator.Un echipaj al ambulantei care incerca sa salveze viata unei femei a fost stropit cu urina

14-05-2013 10:01


 Poveste revoltatoare petrecuta in Arad! Un echipaj de la ambulanta, chemat sa ajute o persoana aflata in stare foarte grava, a fost stropit cu un lichid care se pare ca ar fi fost urina.

 Salvatorii resuscitau o femeie de 73 de ani, cazuta de la etajul cinci, care, din nefericire, s-a stins. Conducerea Serviciului de Ambulanta Arad a depus deja o plangere la politie, pentru ca vinovatul sa fie tras la raspundere. 

Incidentul s-a petrecut in timp ce medicii incercau sa salveze viata unei femei de 73 de ani, prabusite in fata unui bloc. 

"Am fost solicitati pentru o femeie cazuta. Sositi la fata locului, am constatat ca femeia este inconstienta, in stop cardio-respirator. In momentul in care am vrut sa ne apucam de resuscitare a avut loc un incident neplacut. De la etaj, s-a aruncat cu ceva lichid asupra noastra. Putea fi un obiect contondent. Noi am vrut sa salvam o viata", a spus unul dintre medici.

Medicii au continuat manevrele de resuscitare, in ciuda acestui incident.

"Dupa incident a trebuit sa venim inapoi in statie sa ne curatam masina, sa ne curatam pe noi", a spus o asistenta.

Conducerea institutiei a depus o plangere la politie, iar oamenii legii incearca sa afle cine a fost in stare de un asemena gest.

Vecinii veniti sa vada ce s-a intamplat cu batrana sunt, la randul lor, indignati.

"Au venit aici sa-i dea primul ajutor si au aruncat... nu vreau sa va spun cu ce ca e jenant", a spus o femeie.

Din pacate, salvatorii, care au facut tot ce le-a stat in putinta sa o salveze pe femeie, au fost nevoiti sa se declare invinsi.
Politistii iau in calcul un posibil accident, dar nu exclud nici varianta unei sinucideri, mai ales ca in apartamentul batranei, langa fereastra, au gasit si un scaun. 

 

 

VIDEO PROTVPLUS.RO