Din cauza vantului puternic,o schela inalta de patru metri a cazut peste cinci masini la Arad. VIDEO

25-06-2013 09:19


 Dupa zile toride, in care Romania s-a transformat intr-un urias cuptor incins, multe zone din tara au fost lovite de furtuni si ploi torentiale.

 In Arad, vijelia a daramat o schela metalica, lunga de aproape doua sute de metri si inalta de patru metri. Cinci masini au fost avariate si numai o minune a facut ca nimeni sa nu fie ranit, desi intr-unul dintre autoturisme erau mai multi pasageri.

"Am avut noroc, putea sa ma omoare. Duceam gunoiul cand a inceput vantul si s-a auzit zgomot si s-a prabusit schela”, a spus un martor.

Schela s-ar fi prabusit in intregime, daca pe soseaua de langa pod nu ar fi fost un microbuz pe care bucatile de metal s-au sprijinit in cadere.

Firma care a montat schela va trebui sa dea explicatii. Se pare ca aceasta se sprijinea pe propria greutate si nu era deloc ancorata in pamant.

Cinci masini aflate in zona au fost avariate, iar intr-unul dintre autoturisme erau trei persoane care au scapat miraculos fara nici o zgarietura.

"Eram aici in masina, cand s-a prabusit. Va dati seama ca putea sa ne omoare, nevasta-mea s-a speriat, fiica mea plange incontinuu”, a spus unul dintre barbatii care se aflau in masina.

Inspectorii de munca si politistii au deschis o ancheta pentru a stabili cine este de vina pentru cele intamplate.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO