Apar noi detalii in ancheta pentru gasirea lui Abel Apostol. Ce piste urmaresc anchetatorii

21-05-2013 13:35


 Trupul lui Abel Apostol, omul de afaceri din Arad, disparut in seara de 1 mai este in continuare cautat de politisti. Oamenii legii s-au indreptat acum spre un canal unde se aduna apa pluviala.

 Surse din ancheta spun ca ar mai fi fost trimise la analize pete de sange aflate pe tocul unei usi din restaurantul unde s-ar fi petrecut crima. De asemenea, ar exista imagini surpinse de camere intr-o benzinarie din oras, de unde suspectul principal, Adrian Buleu ar fi cumparat benzina intr-o sticla.

Au trecut deja 20 de zile de cand anchetatorii cauta trupul lui Abel Apostol. Desi au periat malurile Muresului in mai multe zone, au rascolit paduri si chiar din aer au fotografiat zone intinse cu ajutorul unei drone, nici o urma pana acum. O noua pista insa aparuta in ancheta i-a facut pe politisti sa isi indrepte atentia spre un canal aflat aproape de restaurantul unde a fost vazut in viata ultima oara, Abel Apostol. Asa ca au chemat in ajutor pompierii care, cu ajutorul unor cange au verificat mare parte din acest canal, inclusiv mai multe puturi adanci de sase metri aflate in albia acestuia. Tot ce au gasit insa a fost un sac cu oase, de origine animala.

Anchetatorii si rudele barbatului disparut se agata de orice pista care ar putea sa duca la descoperirea lui Abel Apostol.

“A fost descoperita o eventuala noua pista, s-a cercetat, si rezultatele nu au aparut, se continua cautarile, rezultatul final cred ca se apropie. Este o locatie aproape de baza, niste puturi de deversare, sunt interconectate si e greu sa poata fi golite”, a spus Willy Glasser, un prieten al familiei Apostol.

Informatii foarte importante ar putea sa dea si cei care in seara de 1 mai au jucat fotbal pe unul dintre terenurile de la baza sportiva, situate aproape de restaurant. Familia lui Abel Apostol nu i-a gasit inca si spera ca, printr-un apel public, va putea sa dea de urma lor.

Intre timp, fiul lui Abel Apostol reaminteste ca persoana care va putea da informatii importante pentru elucidarea acestui caz, va primi o recompensa de 5.000 de euro. 

VIDEO PROTVPLUS.RO