Candidatul Gigi Becali, la vot: Mi-am uitat buletinul la Palat

22-11-2009 00:00


UPDATE: Candidatul PNG-CD la prezidentiale, Gigi Becali a aparut la sectia de votare din Pipera fara buletin. Dupa ce a facut rost de actul de identitate si a votat, el a declarat: "Am votat ca sa scapam tara de diavoli!".

 

"Am dat telefon sa imi aduca buletinul de la Palat. Am zis sa mi-l aduca aici si pana vine sa stau la vrajeala cu ziaristii", a mai spus Becali.

C.V.Tudor: Aceste alegeri trebuie anulate, pentru ca sunt fraudate la lumina zilei

Presedintele PSD Mircea Geoana a votat putin dupa ora 10:00 la liceul Jean Monnet din Capitala. Acesta a fost insotit de Mihaela Geoana si cei doi copii.

Candidatul independent la Presedintie Sorin Oprescu a declarat dupa ce si-a exercitat dreptul de vot, la Scoala generala nr. 17, ca a votat pentru primul presedinte cu adevarat independent al democratiei romanesti.

"Am votat pentru schimbare. Am votat pentru primul presedinte independent, intr-adevar, al democratiei noastre", a spus Oprescu.

Solicitat sa comenteze in legatura cu faptul ca este primul candidat care si-a exercitat dreptul de vot, Oprescu a spus ca se bucura ca s-a regasit in aceasta situatie, spunand ca intotdeauna i-a placut sa fie primul.

Este unul din cele mai importante scrutinuri", a afirmat presedintele Traian Basescu care si-a exprimat dreptul la vot la liceul AD Xenopol din Capitala, la putin timp dupa ora 9:00.

Traian Basescu a fost insotit la vot de catre Maria Basescu, sotia sa si fiica cea mica, Elena.

Presedintele PNL Crin Antonescu a votat la Scoala Generala nr. 73. Politicianul a fost insotit de Adina Valean si cativa fruntasi ai PNL-ului, intre care Ludovic Orban.

"Am votat pentru un lucru pe care il astept de cinci ani sau poate chiar de 20 de ani unii dintre noi: o schimbare reala, profunda, un alt fel de a face politica, un alt fel de a trai in societatea romanească, o alta Romanie", a declarat Antonescu.

"Am votat pentru o schimbare profunda", a continuat liderul PNL-ului.

Candidatul UDMR Kelemen Hunor, a declarat, la iesirea de la urne, ca a votat pentru "schimbarea in bine" si pentru o reforma "dupa care omul sa fie pe primul loc", iar la referendum a votat asa cum a promis, cu "Nu" la ambele intrebari.

Kelemen Hunor a votat la sectia din Primaria din comuna natala Carta, din judetul Harghita.
 

Ziua cea mare! Astazi ne alegem presedintele!

Profil de candidat: Basescu, Geoana, Antonescu si Oprescu

Sursa foto: gandul.info

VIDEO PROTVPLUS.RO