Calin Popescu Tariceanu a anuntat ca il va sustine pe Victor Ponta in turul 2: "Am vorbit si despre refacerea USL"

04-11-2014 15:14


Calin Popescu Tariceanu

Calin Popescu Tariceanu, candidatul PLR la alegerile prezidentiale, a anuntat, marti, ca il va sustine pe Victor Ponta, candidatul PSD, in turul doi, in lupta cu Klaus Iohannis.

"Obiectivul principal pe care trebuie sa-l atingem, castigarea alegerilor. Prin eliminarea posibilitatilor de reproducere a regimului Basescu. Batalia continua, nu este castigata, desi Ponta are un avans important, aproape 1 milion de voturi.

Acest mandat este pentru a ne mobiliza si a-i da posibilitata celui care reprezinta alternativa la regimul Basescu sa castige", a declarat Calin Popescu Tariceanu.

De altfel, fostul premier a spus ca, deocamdata, nu a fost discutata o intrare la guvernare a Partidului Liberal Reformator (PLR).

"Am vorbit si despre refacerea USL ca despre un proiect care urmeaza sa fie materializat dupa alegerile din 16 noiembrie", a spus Tariceanu. Intrebat despre vehicularea numelui sau ca posibil viitor premier, Tariceanu a sustinut ca in momentul de fata nu discuta decat despre 16 noiembrie si castigarea alegerilor.

Corneliu Vadim Tudor, PRM, si Teodor Melescanu, independent, au anuntat si ei, marti, ca il vor sustine pe Victor Ponta in turul doi, organizat pe 16 noiembrie.

Citeste si: Vadim il sustine pe Victor Ponta in turul II prin intermediul UNPR. Cu doua zile inainte il acuza de "Bombonita Cronica"

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO