VIDEO. Criminalul din Onești amenința în 2018: "Cu armă de foc voi face și eu dreptate"

Dată publicare: 02-03-2021 11:30
Dată actualizare: 02-03-2021 11:48


VIDEO. Criminalul din Onești amenința în 2018: „Cu armă de foc voi face și eu dreptate”

Gheorghe Moroșan, 68 de ani, bărbatul care a ucis doi oameni, luni seara, după ce i-a ținut ostatici, legați la mâini, mai multe ore, într-un apartament din Onești, județul Bacău, și-a premeditat fapta.

În 2018, criminalul a anunțat că își va face singur dreptate, informează Ziarul de Bacău.

Într-o filmare postată peFacebook la data de 29 octombrie 2018, Gheorghe Moroșan a vorbit despre pierderea apartamentului și modul în care a fost silit să plece din casă. Bărbatul a spus că se afla în Germania când un executor judecătoresc a venit împreună cu jandarmii, ca să-l evacueze din locuință.

De asemenea, el a afirmat că fiica sa a fost amenințată de unul dintre jandarmi, cu pistolul la cap, să iasă din casă.

 

 

Gheorghe Moroșan a mai spus că nu a văzut niciodată un act definitiv de executare silită și că din 2010, de când a fost dat afară, el și familia lui, nu a putut să-și recupereze vreun bun, iar acum casa e complet goală.

Înregistrarea durează puțin peste 8 minute, iar la final bărbatul a afirmat: "Familia mea a fost amenințată cu armă de foc. Dacă nu se lămurește această situație, cu armă de foc, voi face și eu dreptate! Să nu vă fie de glumă, nu glumesc! Iar dacă vreți, luați măsuri, iar dacă nu, o să vă lămuresc, o să luați mai târziu".

 

A legat muncitorii, apoi i-a ucis

 

Luni, în jurul prânzului, Gheorghe Moroșan ar fi aflat că doi muncitori, electricieni, sunt în apartamentul pe care l-a deținut și a intrat cu forța peste ei. Le-a legat mâinile cu coliere de plastic, apoi a sunat la 112 și a amenințat că îi ucide.

În urma negocierilor cu forțele de ordine, bărbatul nu a cedat. La un moment dat, el s-a năpustit asupra celor doi și, orbit de furie, și-a pus planul în aplicare.

În acea clipă, polițiștii au intrat în forță în casă și au tras mai multe focuri de armă. Criminalul a fost rănit la picioare, așa că medicii l-au preluat și l-au dus la spital.

În timp ce individul primea îngrijiri, soția lui era audiată. Femeia a fost încătușată, fiind acuzată că și-a ajutat partenerul de viață.

Sursa: Ziarul de Bacău


VIDEO PROTVPLUS.RO