VIDEO Amenda uriașă primită de un bucureștean după ce a fost filmat lăsând saci de gunoi pe stradă în repetate rânduri

Ultima actualizare: 09-06-2022 19:41
strada bucuresti
Facebook.com

Poliţia Locală a sectorului 6 a amendat cu 10.000 de lei un bărbat care a fost filmat de camerele de supraveghere în timp ce depozitează, în repetate rânduri, gunoi pe stradă, lângă un gard.

Un bărbat în vârstă de 71 de ani, din Sectorul 6, şi-a făcut un obicei din a-şi abandona gunoiul în poarta unei familii de pe strada Drenajului, tot din Sectorul 6. Mai întâi, camerele de supraveghere l-au surprins descărcând din portbagajul maşinii mai mulţi saci cu materiale plastice şi de carton. Apoi, în altă zi, a venit şi a lăsat un fotoliu. Exact în acelaşi loc!”, scrie Primăria Sectorului 6, miercuri după amiază, pe Facebook.

Instituţia publică de asemenea imaginile care îl arată pe bărbat lăsând gunoi pe stradă. În baza acestora, poliţiştii locali au făcut cercetări şi, după stabilirea identităţii, l-au amendat contravenţional pe bucureştean cu două amenzi, în valoare totală de 10.000 de lei.

Cazul nu este singular, în sectorul 6 peste 200 de persoane fiind prinse de către Poliţia Locală în timp ce aruncau gunoi pe spaţiul public. Dintre acestea, au primit avertismente şi 192 au fost amendate, valoarea totală a sancţiunilor fiind de 308.500 de lei.

În sectorul 6 sunt montate 323 de camere video, dintre acestea 255 fiind fixe şi 68 mobile. Amenzile pentru aruncarea gunoaielor pe domeniul public sunt cuprinse între 2.000 de lei şi 5.000 de lei.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO