Victor Piturca este bun de plata. Va trebui sa-i dea fiului sau Edan pensie alimentara

21-01-2013 18:26


Saptamana a inceput cu vesti cat se poate de proaste pentru Victor Piturca. Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au hotarat ca selectionerul Nationalei este bun de plata. Trebuie sa plateasca pensie alimentara.

Victor Piturca poate fi executat silit pentru cel putin 100.000 de euro. Sunt banii pe care selectionerul trebuie sa ii plateasca in contul pensiei alimentare pe care a fost obligat sa i-o achite luna de luna fiului balerinei Vica Blochina, fosta lui iubita.

La sfarsitul anului trecut, Piturca a fost obligat de Judecatoria Buftea sa ii achite lui Edan, fiul sau de 5 ani, o pensie alimentara lunara de aproximativ 8700 de euro pana la varsta majoratului.

Mai mult, selectionerul a fost obligat sa scoata acesti bani din buzunar si retroactiv, pentru lunile scurse de la debutul procesului, din noiembrie 2011. Ceea ce face ca in acest moment suma datorata sa fie de 120.000 de euro.

Chiar daca sentinta cu privire la paternitate nu este definitiva, pensia alimentara este excutorie, cel putin pana in momentul in care judecatorii stabilesc irevocabil ca antrenorul Nationalei nu este tatal baietelului.

Drept dovada judecatorii din Buftea au decis sa puna proprire pe conturile antrenorului in care ii intra leafa de la FRF.

VIDEO PROTVPLUS.RO