Vaduva vesela. Ii declara morti si lua ajutorul de inmormantare

Dată publicare: 17-05-2011 18:35
Dată actualizare: 25-08-2012 21:56


O doamna din Bucuresti se poate recomanda oricand drept "vaduva vesela". Cu mult umor negru, individa i-a ingropat pe multi, desi ei traiesc si acum fara grija.

Femeia s-a imprietenit cu diversi pensionari si, dupa ce le afla toate datele personale, se ducea la medicul de familie caruia ii cerea pe numele lor adeverinte de deces. Imbracata in doliu din cap pana-n picioare, ridica apoi si ajutorul de inmormantare de la primarie.

La 74 de ani, cand toti bunicii isi plimba linistiti cateii prin parc, doamna Sabina a cunoscut o escroaca. Venea la o vecina sa o ingrijeasca.

S-au imprietenit si incet incet a pacalit-o pe doamna Sabina sa ii dea copii dupa buletin si dupa talonul de pensie. Cu ajutorul lor, individa s-a dus la medicul de familie al pensionarei si i-a spus acestuia ca pacienta lui a murit. Medicul, in loc sa vina acasa si sa se convinga, a eliberat documentul pe incredere. Asadar, cu hartia de la medic in mana, hoata a solicitat si primit de la primarie ajutorul de inmormantare - 2200 de lei.

Din pacate, doamna Sabina nu este singura victima. Politistii de la Sectie 20 au prins-o pe suspecta cand incerca sa obtina o dovada de deces pentru o a treia persoana. Doctorita este si ea cercetata pentru neglijenta in serviciu si fals intelectual.

Cititi si:

Cum sa faci bani din numerele de la loto fara sa joci bilete

Danemarca vrea Polul Nord. Miza luptei cu SUA, Canada si Rusia: petrolul


VIDEO PROTVPLUS.RO