Cum sa faci bani din numerele de la loto fara sa joci bilete

Bani

Un nou fenomen pare sa ia amploare in randul pasionatilor de jocuri de noroc din Romania, in detrimentul loteriilor. Este vorba despre pariurile care se fac pe numerele extrase la loto, care aduc mai multe castiguri, dar sunt mai mici ca valoare.

Dezamagiti ca sumele mari puse la bataie de loteria clasica sunt foarte greu de castigat, tot mai multi romani isi incearca norocul intr-un nou sistem, care se bazeaza tot pe numerele extrase la loto. Mai exact, este vorba despre casele de pariuri, care au introdus posibilitatea de a se paria pe rezultatele tragerilor loto din aproape toata lumea: Europa, Australia si America.

"Este ca la sport, doar ca nu pariezi ca Steaua va bate pe Dinamo sau ca Vettel castiga marele premiu al Turciei, ci ca bila 13 va fi printre cele extrase la loteria din Belgia, de exemplu" - a explicat pentru stirileprotv.ro reprezentantul unei case de pariuri din Romania.

Cat se poate castiga din pariurile pe rezultatele de la loto

Fiecare bila are o cota, in functie de tipul extragerii. De exemplu, cotele sunt mai mici la 6/49 (7,75), in timp ce la jocurile de 5/90, cotele sunt, bineinteles, mai mari (16). Asa ca, daca jucatorul ghiceste doua bile la o extragere cu cota 16, atunci castigul sau va fi de 16 X 16 X miza si - pentru 10 lei "investiti in noroc" - va castiga 2.560 de lei.

Citește și
poker
Scandalul "Poker": romanii isi retrag banii

"Castiguri de 1.000 – 3.000 de lei cu trei numere avem aproape zilnic" - mai spune reprezentantul casei de pariuri. El ofera si exemplul unui jucator din Lugoj, care a castigat 35.700 RON cu un bilet de cinci lei, pariind doar trei numere la o loterie regionala din Italia. Multi romani care sunt prinsi de febra pariurilor prefera sa joace la extragerile din Italia, deoarece acestea au cotele cele mai mari.

Casele de pariuri nu au voie sa ofere cote pe rezultatele loteriei clasice romanesti

Succesul acestei noi metode de a face bani "peste noapte" este explicat si prin faptul ca - la loteria clasica romaneasca - variantele de joc au un pret fix si aduc un castig doar de la minim trei numere ghicite.

In schimb, la pariurile care se fac pe extragerile de la loto, se poate juca inclusiv pe un singur numar, pe orice miza, in orice zi. Unele agentii organizeaza pariuri pe trageri loto in fiecare zi, deoarece au zeci de loterii in oferte, din Europa sau America, astfel ca extragerile pot avea loc zilnic.

Unele agentii din Romania sustin ca se confrunta cu o crestere majora a numarului de pariori la loto, care mizeaza intre 1 leu, pretul minim al unei variante, si 10 lei, pe cate unul, doua sau trei numere. Cu alte cuvinte, oamenii incep sa renunte la visele mari cu milioane de euro la loto, pentru vise mai mici, cu mii sau zeci de mii de la pariurile pe loto.

Astfel, s-a ajuns la situatia in care, anumite case de pariuri, vand intr-o singura luna 90.000 de bilete, fara sa inventeze tombole, marketing special sau spoturi TV.

Deocamdata, vanzarea acestor bilete de pariuri pe extragerile loto acopera in Romania 2% sau 3% din incasarile agentiilor, ceea ce inseamna o suma aproximativa de 5 sau 6 milioane de euro. Insa fenomenul este in crestere.

Spre comparatie, piata interna de pariuri, care include sportul si loteria, este de aproximativ 200 de milioane de euro pe an. 

Cine este castigatorul marelui premiu, de 10 milioane de euro, de la Loto

Industria de poker online, la pamant. Cine-i geniul si de ce s-a razbunat

A dat norocul peste ei: au castigat 320 de milioane de dolari la loto

 

Citește și...
Cine este castigatorul marelui premiu, de 10 milioane de euro, de la Loto
Cine este castigatorul marelui premiu, de 10 milioane de euro, de la Loto

Castigatorul extragerii loto din ziua de Paste, "un om obisnuit, cu un venit mediu, o persoana optimista din fire si un familist convins", a venit marti la sediul Loteriei Romane din Bucuresti sa-si ridice premiul de peste 10 milioane de euro.

Scandalul
Scandalul "Poker": romanii isi retrag banii

Ca reactie la scandalul site-urilor de poker, multi jucatorii romani au decis sa nu-si mai tina banii in conturile companiilor de poker online, preferand sa ii retraga imediat ce au castigat sume de bani.

Halucinant! A castigat 5 miliarde la pariuri, pe meciul Stelei!
Halucinant! A castigat 5 miliarde la pariuri, pe meciul Stelei!

Surpriza! Liderul autoritar al Romaniei, Otelul, nu e favorita la pariuri sa castige titlul. Timisoara si Rapid au prima sansa la casele de pariuri.

Recomandări
Autoritățile anunță că vom primi mai mulți bani prin programul guvernamental „Rabla”. Prima de casare crește cu 15%
Autoritățile anunță că vom primi mai mulți bani prin programul guvernamental „Rabla”. Prima de casare crește cu 15%

Autoritățile anunță că le vor da mai mulți bani celor care vor să își cumpere o mașină nouă prin programul guvernamental „Rabla”.

Gara de Nord va fi modernizată:
Gara de Nord va fi modernizată: "Vin după 22 de ani în România, sunt șocat și nici nu mai vreau să pun piciorul"

Gara de Nord, cea mai mare poartă de intare în București, va fi modernizată. Deocamdată a fost lansată licitația pentru acest proiect.

”Ucigașele de tancuri” sunt în drum spre Ucraina. Soldaţii ucraineni se antrenează deja de câteva săptămâni
”Ucigașele de tancuri” sunt în drum spre Ucraina. Soldaţii ucraineni se antrenează deja de câteva săptămâni

Rușii par tot mai aproape de cucerirea Bahmutului, în estul Ucrainei, după ce ar fi cucerit un sat din apropiere. Potrivit ministrului de externe de la Kiev, Ucraina va primi de la aliați, "în primul val", între 120 și 140 de tancuri.