Gigi Becali, obligat sa-i dea lui Dorinel Munteanu 270.000 de dolari

17-05-2011 18:08

Gigi Becali este bun de plata. Si nu in scopuri caritabile. Justitia il obliga pe milionar sa ii dea lui Dorinel Munteanu 270.000 de dolari.

Suma reprezinta datoriile neplatite de clubul Steaua catre stat pentru perioada in care actualul antrenor al Otelului juca in Ghencea.

Dorinel Munteanu nu ar fi intrat niciodata in proces cu Steaua, o spune chiar el, daca fiscul german nu l-ar fi somat sa achite impozite restante aferente perioadei ianuarie 2004 - iunie 2005, in valoare de aproape 100.000 de euro. Era exact perioada in care actualul antrenor al campioanei Otelul Galati jucase pentru Steaua Bucuresti si in care lunar primise un salariu de 15.000 de dolari.

Cum neamtul nu s-a inteles cu oficialii clubului Steaua, a angajat o casa de avocatura care a cerut in instanta obligarea clubului din Ghencea sa ii achite catre bugetul de stat si cel al asigurarilor din Romania toate impozitele datorate salariului sau.

Si Dorinel Munteanu a castigat irevocabil disputa.

Curtea de Apel Bucuresti a confirmat practic decizia tribunalului de la sfarsitul anului trecut cand Steaua a fost obligata sa ii achite sportivului darile sociale catre stat.

Cititi si:

Cum sa faci bani din numerele de la loto fara sa joci bilete

A ramas fara slip. O actrita din Avatar s-a facut de ras la Cannes


VIDEO PROTVPLUS.RO