Usile unei banci de langa Muzeul de Arta din Capitala, distruse de o soferita de 75 de ani. Explicatia hilara data politiei

Ultima actualizare: 10-02-2016 07:11

Sa fie un jaf, o razbunare sau un accident? Asta s-au intrebat zecile de trecatori care se plimbau duminica pe langa Muzeul de Arta, cand un autoturism scapat de sub control s-a proptit direct in usile unei banci pe care le-a si daramat.

In masina se aflau o doamna respectabila in varsta de 75 de ani si sotul ei. Ambii au scapat cu bine din aceasta aventura.

Doamna a fost fara voia ei in centrul atentiei. Practic, toate camerele foto au fost atintite asupra ei, dupa ce a scos din asfalt un stalp de cateva zeci de kilograme care strajuia statuia lui Carol I. Apoi a rupt si usile unei banci.

Turista: "Stiu ca nu e frumos sa razi de ghinionul omului, de probleme, dar numarul e sugestiv - zvac."

Imediat ce au ajuns la fata locului, politistii s-au lamurit ca nu au de-a face cu vreo tentativa de jaf sau cu vreun act de vandalism al unui client nemultumit, ci doar un banal accident. Insa vor trebui sa stabileasca cu exactitate cu ce viteza circula soferita de a reusit sa provoace atata distrugere.

Chiar daca le-a explicat politistilor ca o alta soferita a incomodat-o in trafic, si asa a ajuns pe trotuar, agentii au fost obligati sa ii testeze alcoolemia. A acceptat fara sa protesteze, ba chiar le-a si zambit dupa ce a suflat.

Reporter: -Doamna, ma bucur ca sunteti teafara si ca v-ati pastrat si simtul umorului. De cat timp aveti permis?
Soferita: - Din '88, am 75 de ani, nu am nicio boala pe lumea asta, dar m-a contrat una tanara ca voi.

Mult mai suparati au fost reprezentantii agentiei bancare, cand au vazut usile de lemn puse la pamant. Din fericire pentru toata lumea, soferita are asigurare CASCO. Iar firma asiguratoare ar fi, culmea, din acelasi grup bancar, sustine amuzata autoarea.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO