Urmărire în trafic în Vrancea. Un cetăţean străin a lovit o mașină și a fugit de la locul accidentului

19-01-2021 17:02


A fost alertă maximă, aseară, pe drumul naţional 2 în Vrancea. Un cetăţean străin a lovit o mașină și a fugit de la locul accidentului.

Păgubitul a pornit imediat pe urmele lui și a avut inspirația să stea pe telefon cu poliția - astfel că fugarul să fie interceptat în cele din urmă. Ceea ce s-a şi întâmplat, după un blocaj în trafic. Întreaga operaţiune a fost filmată.

Imaginile surprind scenele care au avut loc pe DN2, în zona localității Garoafa, din Vrancea. Pe urmele mașinii negre gonește șoferul unui alt vehicul, șifonat de suspect.

Omul îl ajunge din urmă şi încearcă să îl tragă pe dreapta însă şoferul îl ignoră complet şi pleacă mai departe. În tot acest timp, conducătorul păgubit este pe telefon cu poliția, oferind informaţii.

Iar urmărirea continuă așa, pe o distanță de 7 kilometri, prin traficul deloc aerisit.

Femeie de la dispecerat: "L-a acroşat pe dumnealui şi a fost aproape de un tir, merge pe contrasens era să intre într-un tir, conduce foarte haotic, domnul e în urma lui”.

Într-un final, poliția îl blochează pe fugar.

Agenții spun că individul mirosea a băutură și a refuzat să sufle în etilotest. L-au dus la spital, pentru recoltarea probelor biologice.

Paula Enache - purator de cuvânt IPJ Vrancea: ”În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducereunui auto sub influenţa baurturilor alcoolice sau a altor substanţe”.

Bărbatul de 45 de ani este din Macedonia și circulă cu o mașină înmatriculată în afara României.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO