Unul dintre preotii prezenti la funeraliile lui Dumitru Sechelariu, suspendat pentru 20 de zile

Ultima actualizare: 28-02-2013 07:01

Moartea lui Dumitru Sechelariu are ecou si la o saptamana dupa funeralii. Un preot care s-a aflat in fruntea cortegiului a fost instiintat de superiorii ca l-au suspendat pentru 20 de zile, asa ca pana atunci nu mai are dreptul de a sluji.

Lui Gabriel Iulian Ichim, preot la Jandarmeria Bacau, i s-a reprosat ca la funeraliile fostului primar al orasului a ales sa mearga pe jos, inaintea masinii mortuare, asta desi administratia locala nu eliberase o autorizatie in acest sens.

In fruntea cortegiului s-au aflat si alte fete bisericesti insa se pare ca preotul militar ar fi fost primul care a refuzat sa se urce intr-o masina.

Decizia luata impotriva prelatului de catre sefii din Arhiepiscopia Romanului a fost motivata si de faptul ca acesta a incalcat protocolul stabilit special in ceea ce priveste funeraliile lui Dumitru Sechelariu.

Mai precis, preotul Ichim nu ar fi trebuit sa faca parte din soborul ce a oficiat slujba de inmormantare. Asa se face ca timp de 20 de zile el nu va putea sluji in biserica, dar va putea face actiuni de conslierie pentru jandarmi.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
ShARE ÎN BUCATE
Păstrăv cu morcovi și sos cu gogonele

33:36
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 10 octombrie 2021

42:19
Alt Text!
Hai să fim super!
Best Of Hai sa fim Super!

25:12
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 7 Octombrie 2021

27:26
Alt Text!