Filmul crimei din Hunedoara: barbatul si-a premeditat fapta. Legisti: Doctorita a fost executata

Ultima actualizare: 28-02-2013 07:01
Filmul crimei din Hunedoara: barbatul si-a premedi...
Anchetatori: Doctorita din Hunedoara a fost execut...

Omor cu premeditare. Acesta este verdictul anchetatorilor, care au primit astazi rezultatele autopsiei in cazul femeii de 38 de ani, din Hunedoara, executata cu sange rece cu o arma de vanatoare.

Calaul este chiar fostul sot, de care divortase acum cu trei luni, si care, dupa ce a impuscat-o, s-a sinucis cu aceeasi arma.

Ligia Mara era un cunoscut medic urolog din Hunedoara. Divortase recent, iar fostul sot si-a pierdut se pare mintil, cand si-a dat seama ca in urma partajului nu se va alege cu nimic. Anchetatorii au refacut firul evenimentelor si spun ca, in acest caz, a fost vorba despre un omor cu premeditare.

Ieri dimineata, barbatul si-a urmarit fosta sotie si, cand a aparut in parcarea din fata blocului, i-a blocat calea cu masina. A lasat jos geamul, apoi a tras doua focuri de arma de la mica distanta.

Putin mai tarziu, criminalul a fost gasit si el fara suflare, la cateva strazi distanta. Isi luase viata cu aceeasi arma.

Rudele femeii nu inteleg supararea criminalului. Barbatul a lasat un bilet prin care spune ca ar fi vrut ca, dupa divort, sa le ramana clinica celor patru copii pe care-i avea din alte doua casatorii.

Insa chiar el ii cedase actiunile sale baiatului cel mare, iar acesta le vanduse de buna voie doctoritei. Asa ca fostul sot n-ar mai fi primit nimic la partaj. Femeia va fi inmormantata miercuri.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
ShARE ÎN BUCATE
Păstrăv cu morcovi și sos cu gogonele

33:36
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 10 octombrie 2021

42:19
Alt Text!
Hai să fim super!
Best Of Hai sa fim Super!

25:12
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 7 Octombrie 2021

27:26
Alt Text!