Unde ar putea fi fata lui Adrian Minune. Carmen i-a spus tatalui ei ca este la munte

16-05-2014 10:02


fiica lui Minune

Joi, Catalin Maruta a spus in direct la emisiunea pe care o prezinta ca fiica lui Adrian Minune, Carmen Siminonescu, s-ar afla undeva la munte.

Catalin Maruta citeaza o discutie dintre Adrian Minune si fiica lui. Carmen i-ar fi spus tatalui ei ca se afla "la munte"

VEZI VIDEO AICI

Adrian Minune: "Daca a fugit cu el, acum sunt casatoriti. Mi-a refuzat drumul cu paf de diamante"

"Fata, daca a ales sa fie cu el, ea s-a maritat, nu s-a insurat si va ramane cu el de aici incolo. Ce aveam de facut? Decat sa zic Dumnezeu s-o ierte, mai bine zic casa de piatra. Am declarat ca in 2 ore o sa o gasesc, am ales sa imi iubesc copilul in continuare, pana la urma e copilul meu, nu are rost sa mai planga mama ei. (...) Singura chestie de care imi pare rau este ca nu mi-am dus la bun sfarsit cresterea copilului meu. Ca parinte trebuie sa iti cresti copilul pana la 18 ani, sa-i oferi un rost, o casa si o masina, si sa-i ofer drumul meu cel asfaltat plin de praf de diamante, daca ea a ales drumul asta cu noroi sau cu bolovani. (...) Vreau sa-i dau voie sa vada ca viata lor nu e chiar roz, eu am sa fac nunta daca ei vor fi cuminti. Adica el sa fie baiat de casa, sa-mi iubeasca fata, chiar daca eu nu l-am vrut si vad ca este baiat de casa. Pana la urma, te faci frate cu dracu ca sa-ti iubesti copilul. Eu credeam ca fata mea va avea o cariera si sa fie pe culmile cele mai inalte si sa cante in continuare si daca Franco poate sa ii ofere asta. (...) ", a declarat Adrian Minune.

Pe cat de nervos si de suparat este Adrian Minune, pe atat de linistita pare cuscra. Adica mama lui Franco.

"Tinerii sunt in luna de miere acum", a declarat femeia pentru emisiunea "La Maruta".

Silvia Claudia Simionescu, alintata Carmen, "a fugit de la domiciliu si nu a mai revenit. Este plecata de la domiciliu din data de 11.05.2014. Nu este bolnav psihic si nu este la prima plecare de la domiciliu. Aceasta se afla impreuna cu prietenul sau", noteaza politistii.

Carmen, care are 16 ani si este in clasa a IX-a, s-ar fi indragostit iremediabil de Franco, un tanar de 19 ani din Bucuresti. Cei doi au fost surprinsi fotorepoterii CANCAN intr-un mall. Pareau foarte apropiati.

Legatura ar dura de ceva timp. Asta chiar daca fata se ferea sa vorbeasca despre acest subiect. Mai mult, ca sa fie sigura ca nu o apuca pe cai gresite, mama fetei a povestit ca o pazeste permanent.

Intelegerea la care au ajuns acum cele doua familii o afecteaza in primul rand pe Carmen. Desi accepta ca fata lui sa stea in casa viitorului ginere, Adrian Minune nu isi va mai sustine financiar fata.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO