Una dintre victimele din Onești a fost înmormântată. Procurorii încă nu l-au audiat pe Moroşan

Dată publicare: 05-03-2021 13:29
Dată actualizare: 05-03-2021 14:00


Gheorghe Moroșan, suspectul în cazul ororilor petrecute în Onești, ar putea fi audiat curând. Medicii de la Spitalul de Urgență Bacau decid vineri dacă îl detubează.

 

Procurorii încă așteaptă să îi adreseze primele întrebări. Pe de altă parte, tot vineri, este înmormântat și unul dintre cei doi muncitori pe care i-ar fi ucis individul.

Gheorghe Moroșan, suspectul în cazul ororilor petrecute în Onești, ar putea fi audiat curând. Medicii de la spitalul de urgenta Bacau decid vineri dacă îl detubează.

Pe de altă la parte, la spitalul din Bacău a ajuns vineri și fostul șef al poliției din Bacău, care a acuzat probleme medicale și a necesitat intervenția de urgență a doctorilor.

Între timp, Inspectoratul General al Poliției Române a numit o nouă conducere la poliția din Bacău.

 

Șefi noi la Poliția Bacău

 

Director general adjunct în cadrul Direcției Generale Management Resurse Umane din M.A.I. - comisarul șef de poliție Buliga Toader - a fost împuternicit trei luni să conducă instituția.

De asemenea, a fost numit și un adjunct - adus în Bacău de la Poliția municipală Roman.

Anchetatorii au găsit în buzunarele suspectului două spray-uri lacrimogene. Este așadar posibil să le fi folosit împotriva muncitorilor, însă doar analize complexe pot confirma această variantă.

Cert este că una dintre victime a fost atinsă de gloanțele de cauciuc, trase de polițiști, cât era încă în viață. Deocamdată, 4 șefi din poliția Bacău și Onești au fost demiși.

 

Tags: caz, onesti, politisti,


VIDEO PROTVPLUS.RO