Un tratament pentru raceala, la un spital din Gorj, i-a distrus viata. Era masterand, acum abia se misca si vorbeste

Ultima actualizare: 22-12-2014 07:04

O banala raceala si o injectie la fel de obisnuita i-au schimbat dramatic viata unui student din Targu Jiu. Va avertizam, urmeaza imagini si declaratii care va pot afecta emotional.

Analgezicul prescris de doctori i-a provocat o reactie alergica.Tanarul a intrat in soc anafilactic si de un an si jumatate are probleme neuromotorii serioase. Parintii lui spun ca nu i s-au facut teste de alergie inainte de tratament si au depus plangere la politie.

Ionut implineste saptamana viitoare, in ajunul Craciunului, 27 de ani. Insa din primavara anului trecut, nu s-a mai bucurat de viata. "Ce i-a facut nu stiu, am intrebat doctorii, nu stiu ce i-a bagat, nu i-a facut testul, a fost alergic la ceva. A intrat in soc anafilactic, m-au lasat singur cu el, am strigat eu dupa ajutor", a povestit tatal sau.

Injectia a fost facuta de o asistenta incepatoare la spitalul Bumbesti Jiu, povestesc parintii. Apoi tanarul a fost transferat de urgenta la spitalul din Targu Jiu, unde i-a fost administrata o doza mare de somnifere. S-a trezit abia dupa 3 zile si nu mai putea sa vorbeasca.

"Cum e acum fata de cum a fost, e exceptional. Eu m-am rugat la Dumnezeu sa ramana si in rotile, numai sa traiasca", a marturisit tatal.

Parintii l-au dus la Craiova si apoi la Cluj, insa medicii de acolo n-au reusit sa faca nimic pentru Ionut. Cei de la spitalul din Bumbesti spun ca... nu-si mai aduc aminte.

Inainte de a se imbolnavi, tanarul terminase o facultate de drept si era masterand. Mai avea putin pana la sustinerea lucrarii finale. Singurul lucru pe care il cer parintii baiatului este sa se faca dreptate.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO