Un tânăr a sărit să-și salveze mama și tatăl din flăcări. Ce s-a întâmplat

Ultima actualizare: 16-05-2019 07:40

O tragedie s-a produs joi noapte, într-o localitate din judeţul Argeş. O femeie de 39 de ani și soțul ei de 45 au pierit într-un incendiu puternic, care le-a mistuit casa.

Cel care a dat alarma a fost chiar fiul lor, care a văzut de la depărtare flăcările care învăluiau locuinţa.

Pentru a-şi salva părinţii a încercat să intre pe o fereastră, însă nimic nu i-a mai putut ajuta pe cei doi.

Cei doi soți de 39, respectiv 45 de ani locuiau singuri într-o casă din localitatea Miceşti. Cei trei copii ai lor - două fete de 15 şi 17 ani și un băiat de 19 - s-au mutat prin sat, sătui de bețiile și scandalurile părinților. Joi-noapte, fiul lor a văzut, de unde locuia, casa în flăcări și a dat alarma. Speriat, a spart un geam şi a încercat să intre în locuinţa pentru a-şi salva părinţii.

Vecin: "Când am venit noi era flacără, flacără. În partea aia acolo şi aici în sala asta era flacăra"

Pompierii au ajuns în scurt timp la faţa locului, însă casa era deja făcută scrum, iar cei doi soţi, prinşi în capcana flăcărilor.

Vecin: "Deja stingea când am venit noi"

Alin Dincă, maior ISU Argeș: "Echipajul a găsit un incendiu în dezvoltare pe aprox 40 de mp, la o casă cu două camere. Au procedat la evacuarea a două victime"

Medicii veniți la fața locului nu au mai putut face nimic să îi salveze.

Luminița Biloiu, Ambulanța Mioveni: "Sunt decedaţi, cu intoxicaţii de monoxic de carbon, insuficiență respiratorie acută".

Moartea celor doi soţi este acum cercetată de poliţişti. În paralel, pompierii au deschis o anchetă, pentru a stabili ce a provocat incendiul. Locuința a fost debranșată de la curentul electric în urmă cu o zi, așa că, cel mai probabil, focul a izbucnit de la o țigară aprinsă sau de la o lumânare.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO