Un semn de circulatie pus "in pom" si unul acoperit au provocat un grav accident in Timisoara. Doi oameni au ajuns la spital

Ultima actualizare: 08-06-2016 06:56

Drumul spre o petrecere de botez s-a incheiat la spital pentru un barbat si o femeie, amandoi pasageri intr-o masina implicata intr-un accident in Timisoara.

Intr-o intersectie, autoturismul a fost izbit puternic, dupa ce soferul nu a acordat prioritate unui microbuz. Totul s-ar fi intamplat, spun martorii, intr-o zona in care s-a lucrat la intretinerea strazii si mai multe indicatoare rutiere au fost acoperite.

Cetatean: "Cedeaza trecerea, is semne acoperite, trebuie sa dea proritate. El e nevinovat cu busul."

Cei care au vazut accidentul sunt revoltati - unul dintre indicatoarele rutiere este acoperit, altul nu se vede din cauza vegetatiei.

Reporter: "Unde e semnul de cedeaza trecerea?"
Localnic: "Uitati-l acolo pe stalp. E acoperit."

Soferul microbuzului: "Eu mergeam pe drum cu proritate si o iesit domnul in fata."
Reporter: "Si v-ati ciocnit?"
Sofer: "Da."

In autoturism se aflau trei persoane. Soferul in varsta de 60 de ani a scapat nevatamat. Cei doi pasageri din masina lui - un barbat si o femeie - au suferit rani usoare.

Cristian Ciucalau - IPJ Timis: "A avut loc un accident pe fondul neacordarii de proritate in care au fost implicate doua autoturisme. In urma accidentului au rezultat doi raniti care au fost transportati la unitatea medicala."

Politistii au deschis acum un dosar de cercetare penala pentru vatamare corporala din culpa.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO