Un camion plin cu nisip s-a răsturnat pe DN2, după ce a fost izbit de un autoturism. Traficul a fost blocat zeci de minute

08-12-2020 07:28


Un camion plin cu nisip s-a răsturnat luni seară în Buzău, pe marginea Drumului Naţional 2, după ce a fost izbit de un autoturism.

În urma impactului, încărcătura s-a împrăştiat pe şosea, iar traficul în zonă a fost blocat zeci de minute. Cei doi şoferi, răniţi, au ajuns în grija medicilor.

La volanul autoturismului se afla un bărbat de 52 de ani. După cum arată primele date, la un moment dat, pe drumul național care face legătura între Buzău și Brăila, mașina a ajuns pe celălalt sens de mers și a lovit cu putere camionul. În urma impactului violent, mastodontul s-a răsturnat pe marginea șoselei, iar automobilul a fost aruncat în șanț.

Cristian Halcu, ISU Buzău: „Două victime, una încarcerată, dar conștientă, cooperantă, în autotren, cea de-a două, șoferul, semiconstienta."

Ambii conducători auto au suferit răni și au fost transportați la spital pentru îngrijiri. Între timp, la fața locului, responsabilii s-au mobilizat pentru a curăța drumul.

Mariana Constantin, IPJ Buzău: „Cele două autovehicule s-au răsturnat și au părăsit partea carosabilă, iar încărcătura de nisip a acoperit un sens de mers.”

Cristian Halcu, ISU Buzău: „A fost, de asemenea, nevoie de intervenția echipajului de la Drumuri, întrucât asfaltul era acoperit pe o suprafață destul de mare de către obiecte lăsate în urma impactului și de nisip, care era transportat de bena răsturnată.”

Polițiștii au deschis în acest caz un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și continuă cercetările.


VIDEO PROTVPLUS.RO