Un bloc-turn din Craiova era să ardă din cauza televizorului unui pensionar


Ultimul update: Vineri 22 Februarie 2019 17:18
Data publicarii: Vineri 22 Februarie 2019 16:51
Categorie: Stiri actuale

S-a dat alarma vineri într-un cartier din Craiova, după ce un incendiu a izbucnit la un bloc-turn. Mai mulţi locatari au fost evacuaţi şi proprietarul apartamentul unde s-a aprins focul a ajuns la spital.

Vecinii au fost cei care au văzut flăcările ieşind pe geamul unui apartament de la etajul 4. Au cerut imediat ajutor la 112. 12 persoane au fost evacuate, pentru că un fum gros şi înecăcios s-a răspândit în imobil. Între timp, alţi vecini au fugit să îl salveze pe bătrânul în locuinţa căruia a izbucnit incendiul.

Ştiau că locuieşte singur şi că nu are cine să îl ajute. El este în afara oricărui pericol dar va rămâne internat în spital în perioada următoare. Potrivit pompierilor, dezastrul a fost provocat de un scurtcircuit.

„Pe mine m-a sunat o vecină de mai sus, eram acasă întâmplător, am fugit repede să văd ce se întâmpla, domnul jandarm și domnul poliţist erau la uşă, l-am luat de picioare. Între timp a venit salvarea și pompierii și după aia am început să scoatem toată lumea din bloc", spune o locatară.

Flăcările s-au extins extrem de repede, susţin martorii. Cauza incendiului este un scurtcircuit electric la cablul ce alimenta aparatul Tv al vârstnicului, au stabilit pompierii. Bătrânul locuia singur de când i se prăpădise soţia.

În incendiu au ars aproape toate bunurile din casa bătrânului, dar şi tocăria de la ferestrele apartamentelor învecinate. Pagubele se ridică la câteva zeci de mii de euro.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Gestul care i-a adus moartea unui bărbat din Argeș. Omul nu suporta fumul de la lemne
Pompierii au stabilit cauza incendiului de la fabrica din Mureș
S-a descoperit cauza incendiului violent din Sibiu. Cine este responsabil pentru dezastru
FULLSCREEN
Un bloc-turn din Craiova era să ardă din cauza televizorului unui pensionar
  • /

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO