Decizie în cazul falsului medic italian. Doi doctori reali îl acuză că i-a păcălit


Ultimul update: Vineri 22 Februarie 2019 17:39
Data publicarii: Vineri 22 Februarie 2019 16:36
Categorie: Stiri actuale

Italianul Matteo Politi rămâne în arest preventiv. Aşa au anunţat, în vinerii după-amiază, judecătorii sectorului 1, în ciuda argumentelor aduse de falsul medic, pentru a fi lăsat în libertate.

Politi a spus că voia să se împace cu victimele din dosar. Mai exact cu cei doi medici care l-au acuzat de înşelăciune, după ce le-a promis că le închiriază un spaţiu care nu era al lui şi le-a luat garanţie 11 mii de euro.

Daniel Ionaşcu, avocatul lui Matteo Politi, spune că acesta a dat înapoi o parte din bani, că avea contract de închiriere şi că nu există clauză de subînchiriere. Dacă plângerea a fost făcută în noiembrie şi a fost arestat în februarie înseamnă că nu prezintă un pericol public, susţine apărătorul italianului.

Matteo Politi poate contesta decizia în următoarele 48 de ore. A fost trimis în arest preventiv pe 8 februarie, acuzat şi că a practicat fără drept meseria de chirurg estetician. Mai precis, a colaborat cu mai multe clinici de chirurgie estetică din Bucureşti, fără drept de practică de la colegiul medicilor.

Totodată a fost condamnat în Italia la 1 an şi jumătate de închisoare cu suspendare, după ce a furat identitatea unui medic cardiolog.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Matteo Politi a operat-o inclusiv pe iubita lui. Ce spune Ioana despre intervenție
Decizia tribunalului în cazul medicului fals italian. Ce se întâmplă cu Matteo Politi
Planul medicului fals Matteo Politi. Ce le propune persoanelor pe care le-a ”tratat”
FULLSCREEN
Decizie în cazul falsului medic italian. Doi doctori reali îl acuză că i-a păcălit
  • /

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO