Decizie în cazul falsului medic italian. Doi doctori reali îl acuză că i-a păcălit

Ultima actualizare: 22-02-2019 17:39

Italianul Matteo Politi rămâne în arest preventiv. Aşa au anunţat, în vinerii după-amiază, judecătorii sectorului 1, în ciuda argumentelor aduse de falsul medic, pentru a fi lăsat în libertate.

Politi a spus că voia să se împace cu victimele din dosar. Mai exact cu cei doi medici care l-au acuzat de înşelăciune, după ce le-a promis că le închiriază un spaţiu care nu era al lui şi le-a luat garanţie 11 mii de euro.

Daniel Ionaşcu, avocatul lui Matteo Politi, spune că acesta a dat înapoi o parte din bani, că avea contract de închiriere şi că nu există clauză de subînchiriere. Dacă plângerea a fost făcută în noiembrie şi a fost arestat în februarie înseamnă că nu prezintă un pericol public, susţine apărătorul italianului.

Matteo Politi poate contesta decizia în următoarele 48 de ore. A fost trimis în arest preventiv pe 8 februarie, acuzat şi că a practicat fără drept meseria de chirurg estetician. Mai precis, a colaborat cu mai multe clinici de chirurgie estetică din Bucureşti, fără drept de practică de la colegiul medicilor.

Totodată a fost condamnat în Italia la 1 an şi jumătate de închisoare cu suspendare, după ce a furat identitatea unui medic cardiolog.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO