Un baietel din Botosani, pasionat de meseria de pompier, a fost vizitat de 1 iunie de adevaratii salvatori. Ce i-au daruit


Ultimul update: Duminica 04 Iunie 2017 01:20
Data publicarii: Joi 01 Iunie 2017 16:21
Categorie: Stiri actuale

Un baietel de 6 ani din Botosani a avut parte de o surpriza uriasa, de Ziua Copilului. Pompierii de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta au mers acasa la el cu o autospeciala de interventie si i-au dat trezirea cu sirena.

Pustiul a fost entuziasmat nevoie mare. Scena a fost pusa la cale impreuna cu parintii copilului, dupa ce militarii au aflat ca are o pasiune pentru tot ce tine de pompieri. “ La multi ani! Darius, pentru ca esti un copil deosebit, noi ne-am gandit sa venim la tine in vizita si sa iti facem o surpriza."

Pasiunea lui Darius a inceput inca de cand invata primele cuvinte. Urmarea toate desenele animate cu pompieri si le cerea parintilor numai jucarii cu militari. Mama lui povesteste ca a incercat sa-i cumpere si alte jucarii dar nu i-a putut schimba pasiunea. Impresionati de povestea lui, pompierii i-au adus azi cadouri, care ii intregesc acum colectia. De asemenea i-au acordat titlul de Micul Pompier.

“De astazi faci parte din marea familie a pompierilor. Esti colegul nostru si o sa participi la toate activitatile noastre”, i-au spus pompierii, care i-au dat o casa adevarata. "Aceasta casca a fost purtata de pompieri in misiuni care au salvat multe vieti. Dorim sa ni te alaturi si tu. Am onoarea sa te salut!"

Bucuros de daruri, baiatul a tinut sa le arate pompierilor jucariile cele mai de pret. In afara de asta, Darius a decis deja ce meserie va urma: desigur, cea de pompier.

Vladut Goruta, ISU Botosani: "Ne bucuram ca este atat de dedicat si ca ii place aceasta meserie. Incercam sa il tinem la curtent cu tot ce apare nou, pentru ca deja el le stie pe toate."

Dorina Lupu, purtator de cuvant ISU Botosani: "Pentru ca noi suntem eroii lui de zi cu zi prin tot ce il inconjoara in camera lui, astazi, Darius este eroul nostru."

Dupa ce si-a primit cadourile, Darius s-a echipat in pompieri si a pornit prin oras in misiune.

VIDEO PROTVPLUS.RO