Un avion cu incendiu la trenul de aterizare a aterizat la Cluj-Napoca. Pasagerii au fost evacuați

Ultima actualizare: 15-10-2021 21:44

Un avion la care izbucnise un incendiu la trenul de aterizare a aterizat, vineri seară, la Aeroportul Internaţional din Cluj-Napoca. Pasagerii au fost evacuaţi.

Avionul companiei Fly Egipt venea de la Hurghada şi era programat să aterizeze la Cluj-Napoca la ora 19.15, însă potrivit informaţiilor postate pe site-ul aeroportului, a aterizat la 19.35.

Directorul Aeroportului Internaţional Cluj-Napoca, David Ciceo, a declarat că aeronava avea 113 pasageri şi că toate cele patru cauciucuri de la trenul de aterizare din spate s-au spart, scrie news.ro.

El a menţionat că o posibilă cauză ar putea fi viteza prea mare la aterizare, însă verificările vor fi făcute de specialişti care vor ajunge în cursul nopţii la Cluj-Napoca.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj, un avion cu incendiu la trenul de aterizare a aterizat pe pista Aeroportului Internaţional din Cluj-Napoca. Sursa citată nu a precizat despre ce aeronavă este vorba şi nici pe ce rută zbura.

„Incendiul a fost lichidat de către SPSU. Au fost dislocate forţe şi mijloace din ISU Cluj. Toţi pasagerii se evacuează normal. Momentan nimeni nu are nevoie de îngrijiri medicale”, a transmis ISU Cluj.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO