Accident violent pe Autostrada Soarelui: un tir s-a rasturnat peste o masina. Traficul a fost deviat timp de 6 ore

Dată publicare: 03-09-2016 14:26
Dată actualizare: 06-09-2016 07:15


Accident violent pe Autostrada Soarelui unde un TIR incarcat cu cereale, care rula dinspre Constanta spre Bucuresti, s-a rasturnat pe celalalt sens de mers.

Din nefericire, cabina camionului a strivit sub ea o masina in care se afla un barbat de 54 de ani. Ranit grav acesta a fost adus cu un elicopter SMURD la Spitalul Floreasca din Capitala. Totul s-a petrecut in dreptul localitatii Fundulea, la kilometrul 33 iar circulatia a fost blocata mai multe ore, timp in care cei care au vrut sa mearga la mare au fost redirectionati pe drumul vechi. Traficul rutier a fost reluat  in ambele sensuri, la aproape sapte ore dupa accident.

Traficul, deviat

Traficul a fost deviat pe strada Garii Catelu, strada Drumul Intre Tarlale, orasul Pantelimon, DN 3 spre Branesti - Fundulea.  Politistii rutieri recomanda folosirea si a unei alte rute, respectiv Soseaua Colentina - Afumati - Urziceni - Slobozia, pentru a nu se crea ambuteiaje la iesirea din Capitala.

Barbatul care a ramas incarcerat in urma accidentului a fost scos de echipele de salvare. Victima este in stare constienta, stabila.  La operatiunea de salvare au fost utilizate perne pneumatice pentru a se realiza accesul sub cabina tirului rasturnata peste autoturism.

O alta persoana a fost ranita si prezinta escoriatii, fiind in stare constienta. Cabina tirului, care transporta grau ambalat in saci, s-a rasturnat peste autoturism.

La locul accidentului au fost trimise doua autospeciale de stingere, un detasament special de salvatori cu o autospeciala de descarcerare grea si doua ambulante SMURD. De asemenea, a fost trimis si un elicopter SMURD.

Sursa foto: Facebook


VIDEO PROTVPLUS.RO