Tânăr prins cu un pistol ascuns în pantaloni. Detaliul care l-a dat de gol


Ultimul update: Sambata 23 Februarie 2019 11:56
Data publicarii: Sambata 23 Februarie 2019 11:36
Categorie: Stiri actuale
tanar cu pistol ascuns

Un tânăr din Moldova a încercat să intre cu un pistol în România pe la vama Albiţa, dar a lăsat cutia la vedere, în maşină.

COMUNICATUL POLIŢIEI DE FRONTIERĂ:

În ziua de 22 februarie a.c., în jurul orei 06.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în țară, ca pasager într-un autoturism marca Mercedes Benz, cetățeanul din R. Moldova, P.I., în vârstă de 21 de ani.

În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra autoturismului şi persoanei, ocazie cu care echipa comună de control, formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali, a descoperit ascuns şi nedeclarat, pe corpul tânărului, un pistol cu aer comprimat, cal. 4,5 mm, precum și 11 proiectile tip bilă. În interiorul autoturismului au mai fost descoperite cutia pistolului, în care se aflau instrucţiunile de utilizare a pistolului şi specificaţiile tehnice.

Cu privire la cele constatate, persoana în cauză a declarat că pistolul și muniția îi aparțin şi că nu a ştiut că la intrarea în România trebuia să le declare.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pe numele tânărului privind săvârşirea infracţiunilor de nerespectare a regimului armelor şi al muniţiilor şi contrabandă calificată.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

FULLSCREEN
Tânăr prins cu un pistol ascuns în pantaloni. Detaliul care l-a dat de gol
  • /

Sursa: Politia de Frontiera Romana

VIDEO PROTVPLUS.RO