Tanar operat de urgenta dupa ce s-a taiat la picior intr-un tobogan, la Therme Bucuresti. Reactia complexului

Ultima actualizare: 28-11-2016 07:05
therme

Un tanar de 30 de ani a fost operat de urgenta, joi, in Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central din Capitala avand o taietura de sase centimetri lungime in talpa si doua ligamente rupte la piciorul drept.

Tanarul sustine ca incidentul a avut loc, marti seara, la un tobogan din complexul de agrement Therme Bucuresti. Reprezentantii complexului confirma ca a existat un incident si spun ca investigheaza ce s-a intamplat.

Sebastian Gaman a povestit pentru News.ro ca marti seara a ales sa-si petreaca timpul liber in complexul de agrement „Therme Bucuresti”.

„M-am dat intr-un tobogan de doua persoane. La aterizare m-am lovit de marginea toboganului si m-a taiat pe picior. Am o taietura de sase centimetri, pana la os si doua ligamente rupte”, povesteste tanarul de 30 de ani.

El a explicat ca a ales sa mearga la spital cu prietenii de familie cu care venise, deoarece sangera puternic si s-a temut ca ambulanta va ajunge tarziu.

Tanarul a fost operat, joi, in Spitalul de Urgenta Universitar Militar Central si in prezent se afla in sectia de Ortopedie a Unitatii de Primiri Urgente.

Contactati de agentia de presa News.ro reprezentantii complexului de agrement au confirmat ca a existat un incident.

„In acest moment investigam si noi ce s-a intamplat si vom reveni cu mai multe detalii”, transmit reprezentantii Therme intr-un raspuns pentru News.ro.

Potrivit propriei descrieri de pe pagina de web, Therme este cel mai mare centru de wellnes, relaxare si entertainment construit de la zero din Europa.

Personalul medical din cadrul centrului Therme Bucuresti i-a acordat toate ingrijirile tanarului accidentat marti seara, acesta refuzand pe proprie raspundere transportul la un centru de investigatie specializat, sub argumentul consultarii unui medic cu care se afla intr-o relatie de prietenie, au transmis, joi seara, reprezentantii Therme Bucuresti, la solicitarea News.ro.

"In cursul serii de marti, 22 noiembrie, un vizitator s-a prezentat alaturi de patru prieteni la cabinetul medical din cadrul centrului Therme Bucuresti, acuzand o accidentare. Personalul medical i-a acordat toate ingrijirile necesare, acesta refuzand pe proprie raspundere transportul la un centru de investigatie specializat, sub argumentul consultarii unui medic cu care se afla intr-o relatie de prietenie", transmit reprezentantii Therme Bucuresti.

Ei mai sustin ca sistemele de siguranta de la Therme Bucuresti respecta si exced toate reglementarile la nivel national si european, fiind certificate suplimentar, inclusiv de TÜV Germania.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO