Surse: Gheorghe Dincă susține că nu a omorât-o pe Luiza Melencu și cere să fie audiat de DIICOT


Ultimul update: Luni 06 Ianuarie 2020 17:11
Data publicarii: Luni 06 Ianuarie 2020 17:07
Categorie: Stiri actuale
Gheorghe Dinca

Gheorghe Dincă a depus o cerere prin care cere să fie audiat de DIICOT, susținând că nu el a omorât-o pe Luiza Melencu, așa cum a afirmat anterior, conform unor surse din anchetă.

După ce a fost arestat, Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, de 15 ani, pe data de 25 iulie, când a surprins-o cu telefonul în mână sunând la 112, şi ulterior i-a incinerat corpul. Expertiza INML a stabilit că fragmentele osoase găsite în locuinţa lui Dincă aparţin Alexandrei. De asemenea, el susţine că a ucis-o şi pe cea de a doua fată, Luiza Melencu, de 18 ani, dispărută în luna aprilie.

Cererea lui Dincă vine la câteva luni în care procurorii DIICOT nu au reușit să stabilească prezența Luizei Melencu în locuința acestuia din Caracal.

Între timp, soția acestuia, dar și cei trei copii au fost audiați de DIICOT, încercând să lămurească misterul dispariției celor două fete.

Luiza plecase de acasă de la bunica ei, din satul Dioşti, spre Caracal. A luat o maşină de ocazie de la marginea oraşului, la mică distanţă de casă în care locuieşte chiar Gheorghe Dincă, cel care a răpit-o şi pe Alexandra. Dispariţia Luizei a fost raportată la poliţie chiar de bunica fetei a doua zi.

Cazul Luizei a fost preluat de procurorii DIICOT în luna mai, după ce, la fel ca în situaţia Alexandrei, familia ar fi primit un telefon de la un bărbat care anunţa că tânăra de 18 ani a plecat de bunăvoie în Elveţia.

FULLSCREEN
Surse: Gheorghe Dincă susține că nu a omorât-o pe Luiza Melencu și cere să fie audiat de DIICOT
  • /

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO
Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33