Suntem „extrem de relaxați”, susţine Kelemen Hunor, deşi valul al treilea de COVID se apropie

Dată publicare: 10-03-2021 22:51
Dată actualizare: 10-03-2021 23:20


Suntem „extrem de relaxați”, crede Kelemen Hunor. Valul al treilea de COVID a ajuns la noi, crede vicepremierul

Românii sunt "extrem de relaxaţi" consideră vicepremierul Kelemen Hunor, în condițiile apropierii valului al treilea de COVID. Se vede în creșterea numărului de cazuri, consideră politicianul.

 

„Vrem, nu vrem, şi la noi vine valul trei. Uitaţi-vă ce se întâmplă la vest de noi, în Slovacia, în Ungaria, în Cehia, ce se întâmplă în nord, în Finlanda, în aceste zile. Se fac restricţii, se fac carantinări foarte dure. În România, în acest moment, noi suntem extrem de relaxaţi. Eu sunt pentru o abordare flexibilă, nu putem închide ţara, nu putem închide şcolile, dar ar trebui să înţelegem că în acest moment există - vrem sau nu vrem, nu depinde de noi - un val al pandemiei care vine spre noi. A ajuns la noi, vedeţi cazurile zilnice cum cresc. Şi în aceste condiţii, noi încă suntem destul de relaxaţi faţă de alţii", a declarat Kelemen Hunor, miercuri seara, la Digi24, relatează Agerpres.

Viceprim-ministrul a adăugat că, din punctul său de vedere, "nu s-a întâmplat o mare tragedie" prin faptul că restricţiile de circulaţie pe timpul nopţii au fost extinse cu o oră, în intervalul orar 22,00 - 5,00, şi speră ca, prin măsurile adoptate, cel de-al treilea val al pandemiei să poată fi controlat.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO