Strigătele Alexandrei ar fi fost auzite de vecini noaptea. Cum a reacţionat poliţia


Ultimul update: Sambata 27 Iulie 2019 14:06
Data publicarii: Sambata 27 Iulie 2019 14:00
Categorie: Stiri actuale
Imagini din casa suspectului din Caracal, unde au fost găsite rămășițe umane - 11

Alexandru Cumpănaşu, unchiul fetei dispărute în Caracal, a declarat, sâmbătă, că la ora 3 şi jumătate s-au auzit ţipetele fetei din casă, dar poliţia nu a intervenit.

Alexandru Cumpănaşu a declara într-o intervenţie telefonică la Antena 3, citată de News.ro, că la ora 3 şi jumătate s-au auzit ţipetele fetei din casă, a ieşit o vecină şi i s-a spus să-şi vadă de treabă. El a acuzat poliţia din Caracal că, deşi Alexandra apelase 112 la ora 11, abia după şapte ore a cerut localizarea apelului. Cumpănaşu a mai precizat că familia a cerut preluarea cazului de către DIICOT.

 

Vezi în galeria foto imagini din casa suspectului din Caracal, unde au fost găsite rămășițe umane

 

„Poliţia de la Caracal abia la ora 18.00 a solicitat localizarea apelului făcut de Alexandra. Şapte ore nu au făcut nimic şi sunt criminali cu sânge rece. După localizare, au mai stat. Aceşti oameni nu au cerut timp de şapte ore localizarea fetei şi după ce au avut-o au mai stat până s-au dus la judecător”, a spus Cumpănaşu.

El a precizat, de asemenea, că familia fetei a cerut preluarea anchetei de către DIICOT.

Alexandru Cumpănaşu a spus că va depune plângere penală împotriva tuturor celor implicaţi şi a instituţiilor implicate şi a cerut şi comisie parlamentară de anchetă.

Potrivit lui Cumpănaşu, este posibil ca Alexandra să fi trăit vineri dimineaţă, la ora 3 şi jumătate, când poliţiştii erau în faţa casei şi aşteptau să se facă ora 6. Cumpănaşu a spus că la ora 3 şi jumătate s-au auzit ţipetele fetei din casă, iar o vecină a ieşit să le spună poliţiştilor, care i-ar fi transmis să-şi vadă de treabă. Cumpănaşu a spus că procurorul a împiedicat să intre cineva în curte înainte de ora 6, deşi chiar şi poliţiştii s-au rugat de el să intre.

De asemenea, la percheziţiile la una dintre celelalte adrese, tatăl Alexandrei a fost pus să spargă intrarea.

FULLSCREEN
Strigătele Alexandrei ar fi fost auzite de vecini noaptea. Cum a reacţionat poliţia
  • /

Sursa: News.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO