Povestea fostului travestit din trupa "Toxice" ce a ajuns calugar si a fugit cu banii manastirii

Ultimul update: Duminica 12 Mai 2013 06:47
Data publicarii: Joi 09 Mai 2013 18:10
Categorie: Actualitate

Surpriza de proportii in cazul calugarului din Salaj care a fugit cu banii unei manastiri, chiar in Postul Pastelui. Straiele monahale nu sunt singurele pe care omul le-a imbracat de-a lungul timpului.

Pe vremuri era travestit si avea reprezentatii in cluburile de profil din tara. Apoi a simtit chemarea si a cautat gazduire la manastirea Nicula dar a fost alungat. Intr-un final a ajuns la manastirea Bobota unde fost pus casier. Din pacate, si-a lasat cu gura cascata fratii de ascultare, pentru ca a fugit cu 20 de mii de lei si 1200 de euro.

In urma cu 5 ani, Sorin Matei Filip, pe numele sau de mirean, incingea la propriu scenele unde spectacolele de travestiti erau extrem de apreciate. Pe atunci se recomanda Celil del Sol si dansa in trupa "Toxice" devenita ulterior, dupa plecarea lui, "Veveritele Vesele".

In paralel, Sorin conducea un salon de infrumusetare. Apoi, brusc, si-a umit colegii cand le-a spus ca a decis sa uite pentru totdeauna de noptile in care se unduia languros la bara. Cei din anturaj spun ca, de fapt, ar fi hotarat sa imbrace rasa de calugar dupa ce ar fi intrat in datorii.

"Era o fire zglobie, nebunatica si ii placea sa se travesteasca. Avea relatii si cu femei si cu barbati. Cand am auzit ca s-a calugarit nu mi-a venit sa cred A avut o afacere in Baia Mare, avea un salon, era si croitor. Stiu ca avea ceva datorii" spune un fost coleg de scena.

A venit sa se roage la manastire, dar a fugit cu banii. Un calugar e cautat de politia din Salaj

Initial, Sorin le-ar fi spus prietenilor ca mama lui s-ar fi fi imbolnavit de cancer si, astfel, a simtit nevoia sa se roage.

Prima data barbatul a ajuns la manastirea Nicula. Trecutul sau l-a ajuns insa din urma. Cativa enoriasi si-au adus aminte ca l-au vazut si in alta parte asa ca totul risca sa se transforme intr-un scandal urias.

Parintele Andrei a stat aproape 8 luni aici la manastirea Nicula din judetul Cluj. Se ocupa de bucataria schitului dar staretul a spus ca nu a creat probleme. A fost insa recunoscut si trimis sa se roage la Muntele Athos.

N-a ajuns insa la Muntele Sfant ci la manastirea Bobota, unde a fost numit casier, un lucru pe care mai tarziu staretul de aici avea sa-l regrete. Intrase in primul stadiu de inititere in viata de calugar, inainte de a fi tuns in monahism si primise numele de Andrei.

Ceilalti frati au trait un adevarat soc atunci cand au auzit ca cel pe care il primisera cu inima curata a fugit cu banii lor.

Acum calugarul este dat in urmarire nationala. Banii furati de el-20.000 de lei si 1200 de euro- erau vitali pentru manastirea Bobota.

Un calugar din Salaj a disparut de la schit cu o suma importanta de bani

Un calugar din Salaj a disparut de la schit cu o suma importanta de bani

Beci secret, găsit în casa unui botoşănean. Ce ascundea în el

Beci secret, găsit în casa unui botoşănean. Ce ascundea în el

Termini felul, iar apoi poți mânca și farfuria. Alternativele românilor la reciclare

Mașini transformate în sloiuri de gheață, după ce zăpada topită a fost aruncată pe ele

România, în topul statelor cu minori care fumează. ONG-urile vor interzicerea reclamelor

Asfaltare pe ninsoare, în Timişoara. Primarul a făcut un sondaj online ca să afle dacă e bine

Student prins aruncând ghivecele de pe un pod din Timişoara. Explicaţia tânărului

lemne de foc

Un tânăr a jefuit un întreg sat, promiţând că aduce lemne. Câţi bani a strâns

O prostituată blochează proiectele unei primării. ”Poate la părinți le-a fost rușine”

Tone de gunoaie, adunate pe faleză, la Tulcea și Galați: „Nu e vina noastră, e Doamne-Doamne!”

Legăturile între Cambridge Analytica şi politica românească. Prima reacţie a PSD

Măsuri luate în Bucureşti şi Ilfov, după anunţarea Codului Portocaliu. Ce instituţii se închid

Bărbat din Botoșani, grav rănit după ce i-a căzut un țurțur în cap