Starea lui Florin Cioaba este grava. Chirurgul Serban Bradisteanu, chemat de familie sa il evalueze

Ultima actualizare: 17-08-2013 07:02

Florin Cioaba, autointitulatul rege al tiganilor, este in continuare in stare foarte grava. Cioaba a facut un preinfarct in timp ce se afla in vacanta, in Antalya.

UPDATE. Serban Bradisteanu va pleca in aceasta seara in Turcia, la cererea familiei lui Florin Cioaba. Acestia il asteapta pe chirurg pentru a evalua starea de sanatate a pacientului.

Medicii turci de la spitalul Anadolu il tin deocamdata in coma indusa si iau in calcul o eventuala interventie chirurgicala pe cord.

Familia isi doreste ca Cioaba sa fie transferat la un spital din Romania, insa, deocamdata, este imposibil de transportat.

Copiii, fratii si nepotii pacientului au ajuns in Antalya ca sa-i fie alaturi.

Dorin Cioaba, fiul autointitulatului rege al romilor: "Este mai bine. Vrem sa-l aducem in tara. Sunt 50 de romi care au venit ca sa-i fie aproape".

Sora lui Florin Cioaba, ramasa la Sibiu, este extrem de speriata de tot ce se intampla. Femeia sustine ca inainte de a pleca din tara fratele sau era intr-o stare buna.

Liliana Cioaba, sora lui Florin Cioaba: ''Am vorbit cu nepotul meu si ne-a spus ca se simte rau. Isi lua medicamentele de inima. Se ferea el de soare, nu statea in soare, mergea la biserica, era bine. Nici nu mai stiu ce sa vorbesc, nu mai am cuvinte. Sunt toti plecati acolo... ''.

De soarta lui Florin Cioaba se arata preocupat si autointitulatul imparat al tiganilor, Iulian, desi in trecut s-au certat de multe ori.

Iulian Radulescu, autointitulatul imparat al romilor: ''Problema e foarte - cum se spune si pe romaneste si pe toate limbile - nasoala! Numai o minune dumnezeiasca daca s-ar putea sa treaca peste ea... Am vorbit cu ei si i-am dat dispozitie lui Dorin si i-am spus: sub orice forma sa-l aduca in Romania. Peste o suta de oameni sunt acolo, la spital''.

Ion Mihai, supus de-al lui Cioaba: ''Stim ca a facut un preinfarct si am dori sa vina acasa, sanatos. Ne rugam pentru el sa vina acasa. Suntem foarte ingrijorati, este singurul, sansa noastra care ne ajuta''.

Florentina Mihai, supusa de-a lui Cioaba: ''Dumnezeu sa il aduca sanatos acasa! Suntem foarte ingrijorati de el! Ne ajuta oriunde! Ne rugam pentru el''.

Florin Cioaba a fost dus cu ambulanta la spital luni, dupa ce i s-a facut rau in masina, la 100 de kilometri departare de statiunea pe care tocmai o parasise ca sa se intoarca acasa. Cioaba este bolnav de inima si urma un tratament.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO