Situatie bizara pe o sosea din Cluj. Motivul pentru care un TIR care venea din Ucraina a blocat toata noaptea un drum

06-10-2016 07:30

Situatie bizara pe o sosea din Cluj. Un TIR care venea din Ucraina a blocat toata noaptea un drum la iesirea din Cluj-Napoca. Soferul a gresit traseul, iar GPS-ul l-a indrumat pe o artera care l-a pus in dificultate.

Nu a mai putut controla mastodontul si s-a intepenit in noroiul de pe margine. Incidentul a avut loc pe drumul care leaga Cluj-Napoca de comuna Chinteni. Pe o sosea ingusta, plina de serpentine, conducatorul auto, de origine ucrainiana, nu a mai putut controla autotrenul incarcat cu 20 de tone de material lemnos.

Soferul nu a observat curba deosebit de periculoasa pentru ca autoritatile care au reparat drumul nu au montat un indicator in acest sens. Toata zona a fost blocata mai bine de 4 ore.

La fata locului a venit si primarul comunei Chinteni, dar situatia a ramas tot nerezolvata. Soseaua de 8 kilometri se afla in reabilitare de mai bine de 8 luni, iar Primaria Cluj-Napoca nu a reusit pana in prezent sa finalizeze lucrarile.

Lucia Suciu, primarul comunei Chinteni: "Drumul asta sta asa de cateva luni, l-am notificat pe dl primar Boc de nenumarate ori, nu exista vreun indicator pentru curba dubla deosebit de periculoasa. Situatia, jenanta!"

Cum autoritatile nu au reusit sa faca mare lucru si nici firma ucrainiana nu s-a grabit sa trimita ajutoare, autotrenul a blocat soseaua toata noaptea.
 

Tags: tir, cluj,


VIDEO PROTVPLUS.RO