A tras in trei oameni despre care credea ca sunt la furat in curtea lui. Acum va fi dat in judecata

Dată publicare: 17-04-2012 07:16
Dată actualizare: 06-11-2012 18:01


DIICOT

Schimb dur de replici, amenintari cu cutitul si focuri de arma, aseara in Galati. Un tanar de 30 de ani, care se afla pe o proprietate privata impreuna cu alti 3 prieteni, a fost impuscat in picior de ginerele omului care detine terenul.

Cel care a apasat pe tragaci le-a spus politistilor ca barbatii ar fi venit la furat de fier vechi si ar fi scos la un moment dat o arma alba.

Barbatul le-a declarat politistilor ca a folosit pistolul pentru a se apara de cele 4 persoane care l-au amenintat. Politistii continua cercetarile pentru a stabili daca barbatul a folosit arma in conditiile legii.

Totul s-a petrecut se pare, pe un teren privat. Cei patru tineri au fost surprinsi de proprietar si de ginerele acestuia. A urmat o cearta si, la un moment dat, unul dintre cei 4 amici ar fi amenintat cu un cutit. Ginerele proprietarului, in varsta de 25 de ani, a scos atunci un pistol cu bile de cauciuc si a tras, nimerindu-l pe unul dintre tineri. Acesta a fost internat, iar astazi va fi audiat de politisti.

Proprietarul terenului, ginerele sau, dar si ceilalti 3 barbati implicati in scandal au dat deja declaratii. Daca se va dovedi ca tinerii erau intr-adevar la fura, ei vor fi cercetati penal.

Pe de alta parte, familia ranitului a anuntat ca il va da in judecata pe cel care detine terenul, pentru ca in zona nu ar exista niciun indicator de proprietate privata.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO