Șase persoane au fost arestate preventiv după bătaia între clanuri din Piața Constituției

Ultima actualizare: 05-10-2019 20:48
Cine sunt suspecții în cazul crimei din Piața Constituției
Pro TV

După descinderi de amploare și audieri maraton, șase persoane au fost reținute în cazul crimei din Piața Constituției.

 

Toate cele 6 persoane reținute au fost prezentate Tribunalului București, judecătorii dispunând arestarea lor preventivă.

Printre acuzațiile formulate de anchetatori se numără cea de omor și de instigare la omor. Disputa violentă ar fi pornit de la o tânără obligată să se prostitueze de două grupări, una din Giurgiu, cealaltă din București.

Timp de 15 ore suspecții au dat declarații, iar în final unii dintre ei au fost încătușați. Bărbații reținuți au fost duși în arest.

Codruț Popoiu, procuror șef la Parchetul Capitalei: "În urma audierilor și a întregului material probator, au fost reținuți 6 suspecți, acuzațiile sunt de omor, încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice.''

Marian Mihoci, șeful secției omoruri: "Au fost audiate un număr impresionant de persoane, aproximativ de 60 de persoane, care au putut furniza anumite informații despre faptă."

Printre suspecți se numără și un bărbat eliberat recent din închisoare, grație recursului compensatoriu. Acesta ar fi ajuns în spatele gratiilor pentru omor, după o altă răfuială petrecută în urmă cu 11 ani.

Audierile au început vineri dimineață, când polițiștii au descins în cartierul Tei. Procurorii au percheziționat zeci de case și au ridicat mai multe arme albe, dar și bâte.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO