Romanul deosebit de periculos, cautat de politistii din toata Europa. A violat-o si ucis-o pe fata de 17 ani a partenerei lui

Ultima actualizare: 04-06-2016 07:06

Politistii din toata Europa il cauta pe un individ de 35 de ani, originar din Tecuci, judetul Galati, acuzat ca a violat si a omorat o fata de 17 ani.

Faptele s-au petrecut in Portugalia, in decembrie anul trecut, iar pe numele suspectului s-a emis imediat un mandat international de arestare. Politistii din Galati au facut publica poza barbatului, pentru ca toti cei care pot oferi informatii despre el sa sune la 112.

Mihai Razvan Oprea, de 35 de ani, cunoscut drept consumator de droguri, este acuzat ca a violat-o si apoi a ucis-o pe fata partenerei sale, o portugheza de 17 ani. Apoi a incercat sa ii ascunda trupul intr-o padurice de la marginea orasului in care locuia.

Surse neoficiale spun ca barbatul ar fi primit recent o amenda in Romania, asa ca este posibil sa se afle inca pe teritoriul tarii noastre. Individul are aproximativ um metru optzeci inaltime, 80 de kilograme, parul saten si ochii caprui. Cei care pot da indicii despre locul in care se afla sunt rugati sa apeleze numarul unic de urgenta 112.
 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO