Urmărire ca în filme, la Constanța. Lista infracțiunilor comise de un șofer care nu a oprit la semnalul Poliției

Ultima actualizare: 23-12-2019 17:56

Un şofer care nu a oprit la semnalele legale ale poliţiştilor a fost urmărit şi blocat în trafic, luni după-amiază, în oraşul Ovidiu, informează Agerpres.

Din verificările efectuate a reieşit că acesta nu posedă permis de conducere, era sub influenţa alcoolului la volan, iar autoturismul avea numere de înmatriculare provizorii expirate.

În momentul blocării, conducătorul auto a avariat o autospecială a Poliţiei Ovidiu şi o maşină parcată pe marginea străzii.

"Conducătorul auto nu s-a conformat semnalelor regulamentare de oprire efectuate de poliţiştii Postului de Poliţie Mihail Kogălniceanu, în localitate. Acesta a fost urmărit, în sprijin sosind un echipaj al Serviciului Rutier Constanţa şi un echipaj al Poliţiei oraşului Ovidiu, până pe strada Poiana din localitatea Ovidiu, când a fost blocat în trafic. În momentul blocării, bărbatul a avariat un autoturism parcat şi o autospecială a Poliţiei oraşului Ovidiu", a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa.

Conform sursei citate, conducătorul auto se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, rezultatul la testarea cu aparatul etilotest fiind de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, în urma verificărilor s-a stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul condus avea numerele de înmatriculare provizorii expirate.

În urma coliziunilor auto ce au avut loc, a rezultat vătămarea corporală uşoară a şoferului urmărit şi a unei alte persoane, care se afla în autoturismul parcat.

Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa, cele două victime au suferit traumatisme cranio-cerebrale, fiind transportate la spital.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO