Primarul ales al Bucureștiului, Nicușor Dan, a anunțat când va depune jurământul. ”O să intrăm în mandat”

Ultima actualizare: 28-10-2020 07:05
Nicușor Dan
Agerpres

Primarul ales al Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat că joi la prânz va depune jurământul alături de consilierii generali şi de atunci se va intra în mandat.

 

”Joi, la amiază, o să depunem jurământul, primar şi consilieri generali şi de atunci o să intrăm în mandat. Trebuie să existe un act de convocare pe care-l face prefectul. Sunt nişte demersuri juridice”, a afirmat, joi seară, la Digi 24, Nicuşor Dan.

Acesta a făcut referire la întârzierea în preluarea atribuţiilor, generată de cele 52 de apeluri depuse la validarea mandatului său.

”Întârzierea mandatului vine din acele apeluri pe care oameni din PSD le-au făcut. Suntem la o lună de la alegeri, în acest interval am avut un primar, Gabriela Firea. Ce a făcut în această lună de mandat? N-am văzut nicio poziţie publică, nici pe criza sanitară, nici pe Termoenergetica. Am avut un primar absent”, a completat el.

Curtea de Apel Bucureşti a respins, luni, cele 52 de apeluri formulate împotriva validării mandatului de primar general al lui Nicuşor Dan, considerând că acestea au fost tardiv formulate.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO